Setari Cookie-uri

Scrisoarea acestei batranici pentru familia ei a devenit virala

O batranica a lasat o scrisoare incredibila pentru membrii familiei sale.

Batranica avea 77 de ani in ziua in care a murit. Era chiar ziua ei de nastere. Ea a fost o femeie muncitoare, care iubea gradinaritul si avea o pasiune pentru trandafirii rosii. Ea fusese profesoara si avea o relatie speciala cu toti copiii. Isi iubea familia si nepotii.

Era o femeie cu credinta si foarte sincera. Era genul pe persoana pe care puteai conta intotdeauna pentru a fi acolo, cand aveai nevoie de ceva. Stiu asta pentru ca... era mama mea.

A fost iubita de multi si va ramane intotdeauna in vietile noastre. In ziua in care a murit a lasat o mica scrisoare pentru noi:

"Nu veniti la mine cand voi muri... pentru a sta langa o piatra rece. Nu imi aduceti trandafiri la mormant pentru ca stiti ca ii iubesc... eu nu voi fi acolo. Nu, nu ma veti gasi acolo... pentru ca eu sunt aici. Ma voi uita la voi prin ochii copiilor. Va voi mangaia fata cu adierea vantului de primavara si va voi spala lacrimile de pe fata cu picaturile de ploaie din furtuna... Eu va voi da putere si va voi incalzi sufletul prin stralucirea focului de iarna. Va voi linisti prin picaturile de ploaie. Voi vorbi cu voi prin sunetul vioarelor si va voi inunda sufletul cu stralucirea soarelui la rasarit. Toate aceste mici lucruri pe mine m-au facut fericita... iar acum am devenit o parte din ele."

Citește și:

foto prima pagina: Phanupong Ratta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.