Setari Cookie-uri

Puterea adevarata este in tine

Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care vor.

Eu, sotia mea si fiica mea ne-am mutat in urma cu noua ani intr-o noua casuta. Locul este un pic mai inalt decat nivelul straziii si gardul este realizat dintr-un perete de ciment construit de profesionisti. Partea din fata a casei contine placi din roca dura parca aruncate in graba.

Am facut tot ce am putut pentru a lucra cu aceasta "gradina din pietre"; incercand sa plantam flori pentru a aduce un plus de culoare locuintei noastre.

Vara trecuta, la capatul gradinii din pietre am gasit o planta mica mica... nu mi-am dat seama ce era. Nici eu si nici sotia mea nu plantasem ceva in acea perioada, asa ca am decis sa o lasam sa creasca in continuare si sa vedem ce este.

Saptamanile au trecut, iar planta misterioasa s-a dovedit a fi floarea soareului. Aceasta avea o tulpina slaba, inalta, cu o floare maricica in varf. Pentru a o ajuta sa creasca, am udat-o zi de zi si am incercat sa iau cateva pietre din zona ei. In acel moment am observat ceva neobisnuit. Floarea Soarelui nu a aparut din zona pe care o stiam noi; de fapt, ea a plecat de sub o piatra mare si a crescut in jurul ei pana cand a gasit drumul catre soare.

Citește și:

Atunci mi-am dat seama ca daca o seminta de floarea soarelui nu a lasat o piatra mare sa stea in calea dezvoltarii sale, si noi avem capacitatea de a face acelasi lucru.

Trebuie sa credem in noi si sa ne urmam visele. La fel ca si floarea soarelui, avem capacitatea de a depasi orice obstacol.

Stai drept ca floarea soarelui si invata sa fii mandru de cine esti si ce ai realizat... Universul va incepe sa te sprijine. Vei gasi o cale de a trece peste orice si de a ajunge la dorintele tale.

foto prima pagina: Mike Laptev, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.