Setari Cookie-uri

Aceasta chelnerita s-a plans de dureri de picioare, insa a fost obligata sa munceasca in continuare

Pantofii cu toc i-au provocat rani grave la ambele picioare, insa managerului nu i-a pasat si a obligat-o sa munceasca in continuare.

Asa ceva este inuman. O tanara chelnerita dintr-un oras din Canada a decis sa isi dea demisia de la locul de munca si sa protesteze impotriva politicii restaurantului, unde femeile sunt obligate sa poarte pantofi cu toc foarte incomozi.

Imaginea de mai jos a devenit virala pe internet, fiind distribuita de zeci de mii de oameni; fotografia prezinta picioarele pline de sange ale femeii in momentul in care si-a terminat tura.

"Acest mesaj este pentru toti cunoscutii mei, care mananca la Joey Restaurants.

Politica lor este ca femeile din staff sa poarte pantofi cu toc, singura exceptie fiind cazul restrictiilor de ordin medical. Picioarele prietenie mele sangerau; ea chiar si-a pierdut o unghie. Cu toate acestea, managerul a certat-o pentru ca s-a schimbat in pantofi fara toc (i-a spus ca in urmatoarea zi va fi nevoita sa vina tot pe tocuri).

Citește și:

Mai mult, femeile care lucreaza in restaurant platesc 30 de dolari pentru a isi cumpara o uniforma/rochie, in timp ce barbatii se pot imbraca in haine negre din propria garderoba.

Regulile sunt sexiste, arhaice si complet dezgustatoare.

Am multi prieteni care lucreaza in aceasta industrie si cunosc o multime de femei care castiga bacsis frumos fara sa fie nevoite sa se sacrifice si sa stea o zi intreaga pe tocuri.

sursa material si imagini: Nicola Gavins, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.