Setari Cookie-uri

Viata nu se explica, viata se traieste!

Viata este un ring de dans. Danseaza ca si cum nimeni nu te vede

Incercam sa ne convingem ca viata va fi mai frumoasa dupa ce ne casatorim, facem un copil, apoi altul... Atunci suntem tristi ca nu ne putem intelege cu copiii si asteptam sa creasca... Dupa aceea, suntem tristi pentru ca avem de-a face cu niste adolescenti dficili... Cu siguranta vom fi fericiti in urmatoarea etapa a vietii.

Ne spunem ca viata noastra va fi perfecta cand vom avea un salariu mai mare, cand vom cumpara o masina mai frumoasa, cand vom putea merge intr-o vacanta luxoasa, cand vom fi la pensie...

Adevarul este ca nu exista niciun moment mai bun pentru a fi fericit decat ACUM. Daca nu acum, atunci cand?

Viata ta va fi intotdeauna plina cu provocari. Recunoaste asta acum si decide sa fii fericit indiferent de situatie.

Unul dintre citatele mele preferate este acesta: "Pentru o lunga perioada de timp am crezut ca viata este pe cale sa inceapa... viata adevarata. Insa au existat intotdeauna obstacole, piedici, planuri amanate, ceva care trecea pe primul plan, unele probleme sau o datorie ce trebuia platita... Atunci asteptam si imi spuneam ca viata va incepe in alta zi... In cele din urma mi-am dat seama ca aceste ostacole erau viata mea."

Citește și:

Aceasta perspectiva m-a ajutat sa vad ca nu exista nicio cale spre fericire. De fapt, stiti ce? Fericirea este calea. Asa ca, pretuiti fiecare moment pe care il aveti, apreciati lucrurile marunte din viata voastra, bucurati-va de o clipa banala petrecuta alaturi de aomenii dragi... si amintiti-va ca timpul nu asteapta pe nimeni.

Asa ca, nu mai asteptati pana terminati scoala, facultatea, pana cand luati primul salariul, pana cand faceti copii, pana cand pleaca de acasa copiii, pana va casatoriti, pana divortati, pana vine weekendul, pana duminica dimineata, pana cand va luati o masina noua sau o casa, pana vine primavara, vara sau toamna pentru a decide ca nu exista niciun moment mai bun decat CHIAR ACUM pentru a fi fericit.

Fericirea este o calatorie, nu o destinatie.

sursa material: autor Crystal Boyd

foto prima pagina: irbis pictures, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.