Setari Cookie-uri

Tu stii ce inseamna dragostea adevarata?

Mai multi copilasi cu varste intre 4 si 8 ani au fost intrebati ce inseamna pentru ei dragostea adevarata.

Un grup de oameni au facut un experiment: ei au pus intrebarea "Ce inseamna dragostea?" unui grup de copii cu varste cuprinse intre 4 si 8. Raspunsurile primite te vor pune pe ganduri si chiar vor aduce o schimbare in viata ta.

"Cand bunica mea a facut artrita, ea nu se mai putea apleca pentru a isi face unghiile de la picioare... asa ca bunicul i le face acum, chiar daca si el are artrita la maini. Asta este dragoste." - Rebeca, 8 ani.

"Cand cineva te iubeste, felul in care spune numele tau este diferit. Trebuie doar sa stii ca esti in siguranta atunci cand rosteste numele tau." - Robert, 4 ani.

"Dragostea este atunci cand o fata se parfumeaza si un baiat se da cu ulei dupa ras, apoi ies afara si se plimba de mana." - Cristina, 6 ani.

"Dragostea este ceea ce te face sa zambesti atunci cand esti obosit." - Andrei, 4 ani.

Citește și:

"Dragostea este atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura pentru a se asigura ca este buna." - Mihaela, 8 ani.

"Dragostea este cand deschizi cadourile in dimineata de Craciun." - Ana, 6 ani.

"Daca vrei sa inveti sa iubesti mai bine, ar trebui sa incepi cu un prieten care te uraste." - Iulia, 6 ani.

"Dragostea este atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, desi o poarta in fiecare zi." - Andreea, 7 ani.

"In timpul spectacolului la gradi, eram pe scena si m-am speriat. M-am uitat la toti oamenii din sala care ma urmaream, apoi l-am vazut pe tati in picioare, care zambea si aplauda. El a fost singurul care a facut asta si atunci am inteles ca nu trebuie sa imi fie frica." - Alex, 7 ani.

"Mami ma iubeste mai mult decat oricine. Doar pe mine ma pupa seara, inainte de culcare." - Erika, 4 ani.

Citește și:

"Dragostea este atunci cand mami il vede pe tati transpirat si tot ii spune ca este frumos." - Cristi, 8 ani.

"Dragostea este atunci cand catelul meu ma linge pe fata, chiar daca l-am lasat sa stea singur toata ziua." - Maria, 5 ani.

"Chiar nu trebuie sa spui ca iubesti daca nu iubesti cu adevarat. Dar daca iubesti, atunci trebuie sa spui. Oamenii uita sa spuna asta." - Raluca, 8 ani.

Si ultimul raspuns: Autorul Leo Buscaglia a vorbit intr-o zi despre un concurs pe care trebuia sa il jurizeze. Scopul concursului era sa premieze cel mai grijuliu copil. Castigatorul a fost un copil de patru anisori, al carui vecin era un batranel care isi pierduse sotia. Cand l-a vazut trist, baietelul a mers in curtea batranelului, s-a urcat in bratele lui si a stat acolo. Cand mama l-a intrebat ce a spus vecinul, micutul a raspuns: "Nimic, eu doar l-am ajutat sa planga."

Citește și:

foto prima pagina: Family Business, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.