Setari Cookie-uri

Acest tatic singur era la restaurant cu fiica sa. Insa iata ce a urmat.

Barbatul a primit un biletel de la un cuplu strain. Nu se astepta la asa ceva.

De cele mai multe ori, eforturile parintilor singuri sunt trecute prea repede cu vederea. Acest tatic singur stie ca trebuie sa fie si tata, si mama, asa ca face tot posibilul sa isi creasca fiica cum poate mai bine.

De Ziua Indragostitilor, el a decis sa isi duca fetita de sase anisori la o cina la un restaurant frumos. Mesajul pe care tatal voia sa il transmita era simplu: un barbat trebuie sa se poarte intotdeauna frumos cu partenera lui, sa o aprecieze, sa o respecte si sa o rasfete.

Langa masa lor erau doi tineri care au fost impresionati de aceasta idee si au simtit nevoia sa ii spuna si barbatului cat de mult apreciaza gestul lor, asa ca i-au trimis un biletel prin chelner.

"Buna,

Ne pare rau ca v-am spionat toata seara, insa eu si sotul meu am fost impresionati de tine si de lectia pe care i-o dai fiicei tale in aceasta seara. Acest mesaj este de la doi adulti care au crescut fara tata... este atat de important ca fiica ta sa creasca langa un tata adevarat, care este model si o invata ce asteptari trebuie sa aiba de la barbati.

Citește și:

Tine-o tot asa, esti un tata model.

Cina este din partea noastra!"

foto interior si prima pagina: pixabay.com

sursa material: jumblejoy.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.