Setari Cookie-uri

Cand ai ceva bun, nu cauta ceva si mai bun

Un mesaj pentru toti cei care iubesc si sunt iubiti.

Cand ai ceva bun, protejeaza-l!

Ai ales o femeie sa iti fie partenera. Ai grija de ea. Protejeaz-o. Asigura-te ca nimeni nu incearca sa ti-o ia. Fii constient de valoarea ei si nu spune tuturor despre asta. Nu lasa ca oamenii sa te influenteze. Nu lasa pe nimeni sa te faca sa te indoiesti de cat de pretioasa este. Nu vorbi despre cum iti este frica sa o pierzi...

Cand ai ceva bun, pastreaza-l in conditii de siguranta.

Cand ai ceva bun, iubeste-l!

Fii bun cu ea. Priveste dincolo de micile imperfectiuni, nu incerca sa o faci perfecta. Iubeste-o asa cum este, asa cum ai vazut-o prima data, asa cum ai intalnit-o. Iubeste-o tot timpul, zi si noapte, chiar daca uneori te vei intreba de ce ai vrut sa fie a ta atat de mult. Iubeste-o pentru ca in interiorul tau asta iti doresti, dar ti-e teama sa nu fii ranit.

Cand ai ceva bun, admira-l, fa tot posibilul sa nu il pierzi si accepta ca este cel mai bun.

Citește și:

Cand ai ceva bun, intelege-l.

Intelege ca cineva a fost cu ea inaintea ta, intelege ca a avut o alta viata si intelege ca, poate, a iubit pe altcineva. Intelege istoria din spatele ei, amintirile si durerile. Apoi incearca sa intelegi de ce acum esti cea mai importanta persoana din viata lei, de ce te-a ales pe tine.. de ce se simte in siguranta alaturi de tine.

Cand ai ceva bun, sa nu iti fie frica de cat de pretios este... pentru ca si tu esti pretios.

Cand ai ceva bun, nu cauta ceva si mai bun.

Cand ea exista, nu cauta altceva, nu te uita dupa alte "versiuni", noi "modele", noi "culori"... si nu uita ca exista iubire intre voi. Daca esti in cautarea unei alte femei, atunci nu vei aprecia niciodata ce ai. Daca esti in cautarea unei femei mai bune, nu iti vei da seama niciodata ca ce ai este deja CEA MAI BUNA.

adaptare dupa un articol publicat pe thoughtcatalog.com

Citește și:

foto prima pagina: Syda Productions, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.