Fara coacere, fara blat, fara a face mizerie in bucatarie. Iar desertul este gata in mai putin de cinci minute!

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Exista atatea retete incredibile pentru Tiramisu, insa aceasta este una dintre preferatele mele. Il prepari direct in pahar, gata pentru a il servi.

Pe langa espresso sau cafeaua normala, prajiturica mai contine un alt ingredient special - un strop de alcool (este optional) care ofera o nota aparte: Marsala, Amoretti, rom, coniac sau chiar un Bailey.

V-am facut curioase? Iata lista completa de ingrediente necesare:

- espresso si vin Marsala (vinul este optional/ poate fi inlocuit cu o alta bautura alcoolica);
- piscoturi rupte;
- 2 galbenusuri de ou;
- 2 linguri de zahar;
- esenta de vanilie;
- un varf de cutit de sare;
- 170 de grame de branza mascarpone;
- 2 albusuri de ou;
- cacao pudra;
- ciocolata neagra rasa (pentru decor).

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Cea mai buna si mai simpla reteta de teramisu. Gata in doar cateva minute
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: