Setari Cookie-uri

Daca iubita ta face ASTA, nu o lasa sa plece NICIODATA de langa tine

Sa gasesti pe cineva pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca este un sentiment incredibil. Dar sa gasesti sufletul pereche este si mai grozav.

Omenirea a fost creata intr-o maniera care permite ca doua suflete opuse sa se uneasca si sa devina una pentru restul vietii. Identificarea jumatatii tale este o calatorie intensa (uneori lunga), insa recompensele sunt fantastice. In cazul in care esti deja norocos si ai gasit acea femeie, acea bijuterie rara, atunci tine de ea cat mai strans posibil.

Iata cateva semne care iti demonstreaza ca sunteti facuti unul pentru celalalt si trebuie sa o tii in viata ta.

1. Iti respecta intimitatea

Poate stii un coleg care s-a despartit imediat de prietena lui pentru ca il controla in tot ce facea. Asadar, in cazul in care iubita ta iti permite sa petreci timp de calitate cu prietenii tai, esti foarte norocos.

2. Are incredere in tine

Exista femei care incearca sa deblocheze telefoanele iubitilor lor. Astfel de gesturi pot duce chiar la despartire deoarece barbatul se simte controlat, fara aer. Este minunat, cu siguranta, sa ai langa tine o femeie care are incredere in tine.

Citește și:

3. Nu iti ia in serios scuzele

In cazul in care femeia de langa tine nu iti inghite gogosile, nu o parasi. Astfel de femei sunt putine pe aceasta lume... si vor ca partenerii lor sa isi atinga visele. Astfel de femei lupta, ofera sfaturi, sunt langa tine si te sprijina pe tot parcursul vietii atat la bine, cat si la greu.

4. Este mai inteligenta decat tine

Fiecare barbat are nevoie de o femeie inteligenta care sa il ajute sa supravietuiasca necazurilor vietii. Inca din cele mai vechi timpuri se spune ca in spatele unui barbat de succes sta intotdeauna o femeie de succes. Fara o astfel de femeie, ego-ul tau iti poate face mai mult rau decat bine. Daca o femeie inteligenta vine in viata ta, ego-ul tau se transforma in incredere si te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

5. Este superba

Frumusetea este intotdeauna primul lucru pe care il vezi la o persoana. Daca este incredibil de frumoasa, atunci lupta pentru ea. In aceste zile, unii oameni pun un accent excesiv pe aspectul fizic. Barbatii ar trebui sa invete cum sa aprecieze o astfel de frumusete.

Citește și:

6. Este sufletista

Daca nu are un suflet mare, atunci nu te merita. Pentru toate femeile, bunatatea este imperiativa. Cu toate acestea, fetele dezvolta aceste instincte materne in timp. In cazul in care iti doresti sa incepi o familie, atunci trebuie sa te asiguri ca te casatoresti cu femeia potrivita.

7. Te iubeste

Dragostea este una dintre cele mai importante calitati la o femeie. Atunci cand o femeie te place, o face din suflet. Nimic nu se poate compara cu acest dar rar.

8. Este dispusa sa faca un compromis pentru tine

Unele persoane (atat femei, cat si barbati) sunt foarte incapatanate. Cu toate acestea, relatiile au nevoie ca pe acest drum lung sa fie facute cateva compromisuri. Daca ai gasit o femeie dispusa sa faca astfel de compromisuri, acesta este un lucru minunat. Dar nu uita ca si tu trebuie sa faci, la randul tau, anumite compromisuri.

Citește și:

9. Iti spune cand gresesti

Fiecare barbat are nevoie de sfatul unei femei cu capul pe umeri. Unii barbati au tendinta de a face alegeri proaste si lucruri gresite. Odata ce ai intalnit femeie care te poate tine pe drumul cel bun iti va fi mai usor sa determini diferenta ditre succes si esec.

10. Este puternica

Atunci cand vine vorba de alegerea femeii ideale, gusturile si preferintele difera de la barbat la barbat. Cu toate acestea, trebuie intelese punctele forte si punctele slabe ale femeilor. In cea mai mare parte a timpului, calitatile sunt un amestec de forta interioara si feminitate. O femeie activa este femeia potrivita pentru un barbat de succes.

11. Este pasionala

O viata plina de pasiune merita traita. Chiar si asa, a trai o viata plina de entuziasm de unul singur uneori poate fi greu. Pasiunea exista intre doi oameni care se iubesc. Frumusetea entuziasmului este ca acesta poate fi extrem de contagios.

Citește și:

12. Inseamna totul pentru tine

In unele cazuri, poti iubi o femeie din tot sufletul si din toata inima si, totusi, nu stii niciun motiv pentru care se intampla asta. Sincer, nu trebuie sa existe un motiv. Daca iti place si nu poti trai fara ea, atunci tine-o langa tine... pentru ca o meriti si ea te merita... pentru ca sunteti suflete pereche.

foto prima pagina: Mila Supinskaya, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.