Setari Cookie-uri

Draga femeie, te rog sa intelegi ca esti UNICA!

Un mesaj scurt si direct pentru toate femeile din lume.

Gandeste-te cat de frumos este sa fii tu. Dintre toate femeile care au venit si au plecat, inca de la inceputul timpului, niciuna nu este ca tine.

Niciuna care a trait vreodata nu a avut aceleasi abilitati precum ale tale, aceleasi talente, acelasi aspect, aceiasi prieteni, aceiasi cunoscuti, aceleasi poveri, necazuri si oportunitati.

Parul niciunei femei nu creste asa cum creste al tau. Nimeni nu are amprente ca ale tale. Nimeni nu stie aceleasi glume, secrete si probleme de familie.

Putinele femei care rad la fel ca tine nu stranuta asa cum stranuti tu. Nimeni nu nu are in gand aceiasi oameni... si nicio femeie nu este iubita de aceiasi oameni care te iubesc pe tine.

Nicio femei nu este ca tine... TU ESTI UNICA.

Bucura-te de ceea ce esti. Nu trebuie sa pretinzi nimic pentru a parea sa fii altcineva. Nu esti menita sa fii altcineva. Nu trebuie sa minti pentru a ascunde anumite parti din tine pe care nu le gasesti la nimeni altcineva.

Citește și:

Ai fost menita sa fii diferita. Nimeni nicaieri nu va simti ce simti tu, nu va iubi cum iubesti tu, nu va gandi cum gandesti tu.

Daca nu ai exista, ar exista un gol in aceasta lume, un decalaj in istorie... ar lipsi o piesa din planul omenirii. Pretuieste unicitatea ta! Este un dar dat doar pentru tine! Bucura-te de ea si impartaseste-o!

Nimeni nu poate ajunge la inima altora asa cum poti tu. Nimeni nu poate vorbi cu cuvintele tale. Nimeni nu poate transmite emotiile tale. Nimeni nu poate alina cum o faci tu. Nimeni nu poate iubi asa cum iubesti tu.

Nimeni nu poate zambi cu zambetul tau... bucura-te de unicitatea ta. Nu te mai ascunde, accepta femeia din tine. Acest dar al tau ti-a fost dat sa il apreciezi si sa il traiesti.

Femeie, esti unica! Nimeni nu poate fi ca tine.. nimeni nu te poate inlocui.

foto prima pagina: Belt944, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.