Setari Cookie-uri

Povestea sfasietoare din spatele acestei fotografii.

Aceasta imagine cu un nou nascut langa cateva accesorii de motor a devenit virala.

Un copil nou nascut a fost fotografiat langa manusi si casca de motor... imaginea postata pe internet a devenit virala din cauza povestii sfasietoare din spatele ei.

Tatal fetitei Aubrey, a fost ucis la doar o luna inainte de nasterea fiicei sale. Fotografa Kim Ston din Marianna, Florida, a fost rugata de vecina ei, bunica lui Aubrey, pentru a ii face cateva fotografii fetitei. Cele doua au vorbit despre pasiunile tatalui, una dintre ele fiind motoarele.

"Am invelit micuta intr-o paturica pe care a facut-o strabunica ei. Am pus casca de motor langa ea. Apoi, imediat ce am pus manusile sub cap, ea a inceput sa zambeasca." - a declarat Kim Stone pentru ABC News.

"Nici macar nu pregatisem luminile... dar imediat am luat camera foto si am inceput sa o pozez. Mama fetitei era in spatele meu, plangand in hohote. Nu am vrut sa transform aceasta imagine intr-o fotografie virala... am vrut doar sa aduc alinare mamei."

Citește și:


"Tatal ei iubea motocicletele. El purta intotdeauna echipamentul de protectie; voia sa se asigure ca era in siguranta. Nu putea risca stiind ca in curand se va naste fetita lui. Dar el nu isi va putea tine niciodata in brate micuta. Viata lui a fost luata cu doar o luna inainte ca fiica lui sa se nasca. Se spune ca atunci cand copiii zambesc in somn, inseamna ca ingerii vorbesc cu ei.. Poate este adevarat." - este mesajul care insoteste imaginea.

sursa imagine prima pagina: Kim Stone Photography, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.