Setari Cookie-uri

Nu suntem NICIODATA singuri cu adevarat

O legenda frumoasa cu o lectie de viata minunata. Impartasiti-o cu cei dragi, in special cu parintii sau copiii vostri.

Intr-un trib din India, pentru ca baietii sa fie considerati barbati, erau nevoiti sa petreaca o noapte singuri in padure. Tatal il duce in padure, legat la ochi, si il lasa singur. Copilul trebuie sa stea intr-un singur loc intreaga noapte, fara a isi scoate materialul care ii acopera ochii... pana cand raza soarelui straluceste prin el.

El este de unul singur, nu poate striga dupa ajutor deoarece nimeni nu il aude.

Daca supravietuieste acestei nopti, este considerat barbat. El nu poate spune celorlalti baieti despre aceasta experienta, fiecare copil fiind nevoit sa o traiasca pe propria piele.

Acest baiat era ingrozit... auzea tot felul de zgomote. Animalele salbatice erau peste tot in jurul lui. Vantul suiera puternic printre copacii zgomotosi... dar el rezista cu stoicism si nici macar pentru o clipa nu s-a gandit sa isi scoata materialul de la ochi.

Citește și:

Aceasta era singura modalitate prin care putea demonstra ca este barbat.

In cele din urma, dupa o noapte oribila, soarele a aparut. El si-a eliberat ochii... si a vazut ca tatal lui era pe butuc langa el. Fusese acolo toata noaptea.

Morala: Noi nu suntem niciodata cu adevarat singuri. Chiar si atunci cand nu stim, familia si prietenii nostri vegheaza pentru noi... stand alaturi de noi si ajutandu-ne cand ne este cel mai greu.

foto prima pagina: Marie C Fields, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.