Setari Cookie-uri

Povestea care iti va face ziua mai frumoasa

O poveste minunata cu un mesaj pe care toti trebuie sa il stim.

O mama, care isi dorea sa incurajeze progresul fiului sau la pian, a cumparat bilete la un spectacol tinut de un mare pianist. Cei doi au mers la concert, si-au gasit locurile in partea din fata a salii si au asteptat linistiti. Dupa cateva minute, mama a intalnit o prietena mai veche cu care a inceput sa vorbeasca. In acel moment, copilul s-a ridicat de pe scaunul lui si a inceput sa se plimbe prin sala.

La orele 20:00, luminile in sala s-au stins, reflectoarele s-au aprins pe zona pianului... si atunci toti au ramas fara cuvinte. La pian era un baietel, care a inceput sa cante "Twinkel, Twinkle Little Star". Mama, speriata, nu a stiut cum sa reactioneze pentru a isi lua fiul de acolo... cand sa se ridice de pe scaun, marele pianist a aparut pe scena si s-a asezat langa micut.

El a soptit cu blandete "Nu te opri. Canta in continuare...". Aplecandu-se, el a pus degetele de la mana stanga pe clape si a inceput sa cante alaturi de copil. Impreuna, maestrul si tanarul novice au lasat spectatorii fara cuvinte.

Citește și:

Morala: Sunt momente in viata cand primim o mana de ajutor de la cei din jurul nostru. Unii observa asta, altii nu. La fel si noi avem nenumarate oportunitati pentru a oferi o mana de ajutor unei persoane aflate la ananghie. De aceea trebuie sa profitam de aceste momente - impreuna putem face o lume mai frumoasa, mai buna.

foto prima pagina: Dmitri Ma, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.