Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Intr-o zi, profesorul nostru a venit in sala de curs si ne-a spus ca are un exercitiu pe care vrea ca noi sa il incercam. Trebuia sa formam grupuri de cate doua persoane, sa stam in picioare si unul dintre noi sa se lase pe spate, cazand in mainile colegului sau. Important era sa ne bazam pe faptul ca celalalt coleg ne va prinde.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Majoritatea colegilor se simteau inconfortabil cu acest lucru si ne aplecam doar cateva cativa centimetri, apoi ne opream. Radeam de jena si nu ne venea sa credem ce se intampla.

In cele din urma, o colega de-a mea, o fata slabuta, linistita, cu parul negru, si-a incrucisat bratele peste piept, a inchis ochii si a inceput sa se lase pe spate.

Pentru un moment am crezut ca va cadea direct pe podea. In ultimul moment, partenerul ei i-a prins capul si umerii, ridicand-o usor.

"WOW!" - am tipat majoritatea. Unii bateau din palme.

Profesorul s-a uitat cu mare atentie la fiecare dintre noi, analizandu-ne reactiile. Apoi si-a intors privirea catre colega noastra curajoasa si a spus: "Vezi... ai inchis ochii. Asta a fost diferenta. Uneori nu crezi ceea ce vezi, insa trebuie sa crezi ceea ce simti. Iar daca vreodata iti vei dori ca oamenii din jurul tau sa aiba incredere in tine, trebuie sa simti ca si tu poti avea incredere in ei... chiar si atunci cand esti in intuneric. Chiar si atunci cand cazi."

sursa material: Tuesdays with Morrie, Mitch Albom.

foto prima pagina: AlohaHawaii, Shutterstock

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: