Setari Cookie-uri

Pe patul de moarte, aceasta batranica a avut o singura dorinta

Tu stii ce inseamna sa fii fericit cu adevarat? O poveste minunata cu o lectie pentru toti.

O femeie care a lucrat intreaga ei viata pentru ca oamenii din jurul ei sa fie fericiti se afla pe patul de moarte. Ingerul a venit la ea si i-a spus ca ii indeplineste o ultima dorinta.

Atunci batranica a zis: "Inainte de moarte vreau sa vizitez si raiul si iadul."

Dorinta ei a fost imediat indeplinita.

Ingerul a luat-o si a dus-o intr-o sala mare cu mese intinse. Pe aceste mese erau tot felul de mancaruri si bauturi, iar in jurul lor stateau asezati oameni tristi si infometati.

"De ce sunt asa?" - a intrebat curioasa batranica.
"Uita-te la bratele lor." - a raspuns ingerul care o insotea.

Toti oamenii aveau betisoare chinezesti lungi fixate deasupra cotului. Ei nu puteau indoi coatele, asa ca intindeau betisoarele sa ia mancare cu ele, insa cand voiau sa se hraneasca, toata mancarea cadea pe jos. Ei ratau de fiecare data, asa ca erau infometati, frustrati si nefericiti.

Citește și:

"Da, aici este iadul. Ia-ma de aici!" - a spus trista batranica.

Ea a fost trimisa imediat catre cer. Din nou, era intr-o sala mare cu mese incarcate cu mancare. In jurul meselor erau oameni care vorbeau intre ei, erau veseli si radeau. Apoi batranica a observat ceva ciudat...

"Si ei au betisoare legate de coate."

Atunci ingerul a raspuns: "Da, au. La fel ca si in iad, acestea sunt lungi si atasate deasupra coatelor... Dar, uite.. oamenii aici vorbesc intre ei si au invatat sa se hraneasca unul pe altul."

Morala: Nu suntem singuri niciodata. Important este sa vedem oamenii din jurul nostru, sa acceptam ajutorul primit si, cel mai important, sa oferim si noi ajutor la randul nostru.

foto prima pagina: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.