Setari Cookie-uri

John Travolta, mesaj emotionant pentru parinti si copii

Opreste-te, citeste, invata si da mai departe. Impartaseste acest mesaj si cu oamenii la care tii.

Se spune ca cel mai greu lucru din aceasta lume este sa pierzi un parinte. Pot sa va spun sincer ca nu este adevarat. Cel mai ingrozitor lucru din lume este... sa pierzi un copil. Sa pierzi pe cineva pe care l-ai adus pe lume si l-ai vazut crescand in fiecare zi... sa pierzi pe cineva care te-a invatat sa iubesti.

Este cel mai ingrozitor lucru care i se poate intampla unui om. Fiul meu a murit in urma unui atac cerebral. El a fost totul pentru mine. Acei 16 ani in care am fost tatal lui m-au invatat cum sa iubesc neconditionat.

Trebuie sa ne oprim din tot ce facem, sa lasam deoparte grijile si problemele si sa fim recunoscatori pentru copiii nostri, iar copiii trebuie sa le fie recunoscatori parintilor lor. Viata este mult prea scurta.

Petreceti timp alaturi de parinti iar voi, parintii, petreceti timp alaturi de copii. Purtati-va frumos cu ei.. pentru ca, intr-o zi, cand vei ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo langa tine.

Citește și:

Ce am invatat cel mai mult din aceasta experienta este ca trebuie sa traim si sa iubim in fiecare zi ca si cum ar fi ultima de pe aceasta lume. Pentru ca, intr-o buna zi, chiar va fi ultima zi.

Risca si traieste-ti viata! Spune-le celor pe care ii iubesti ca ii iubesti in fiecare zi. Sa nu risipesti nicio clipa in zahar. Viata merita sa fie traita!

foto prima pagina: altanaka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.