De multe ori ne minunam de ce poate face Mama Natura.. insa acesta este unul dintre acele putine momente in care ramanem fara cuvinte. Iata ce a surprins acest pilot in timpul unei furtuni.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Atunci cand esti pilot si zbori atat de des lucrurile care se intampla in aer nu mai sunt o surpriza pentru tine. Asta credea Santiago Borja, fotograf si pilot de la Ecuador Airlines... asta pana cand a fost martorul unui eveniment de-a dreptul spectaculos. El zbura deasupra uneia dintre cele mai uimitoare furtuni vazute vreodata.

Fotograful a capturat aceste imagini incredibile din cabina de pilotaj a unui avion aflat la peste 11.000 de metri in aer, deasupra Oceanului Pacific, la sud de Panama.

Cu toate ca imaginea arata dintr-o alta lume, Borja marturiseste pentru BoredPanda ca nu este atat de usor sa fotografiezi o furtuna:

"Furtunile sunt foarte dificil de capturat si asta pentru ca fulgerul este atat de rapid, nu exista niciun trepied care sa te ajute si in interiorul cabinei sunt o multime de lumini care se reflecta in cadru." - a marturisit pilotul fotograf.

"Imi place atat de mult aceasta fotografie deoarece poti simti dimensiunea uimitoare a furtunii, poti simti puterea ei si, in acelasi timp, este minunat faptul ca poti zbura in jurul ei linistit, fara a o atinge." - a mai spus acesta.

Uitati-va la acest spectacol incredibil oferit de Mama Natura.

sursa imagini interior si prima pagina: Santiago Borja, Instagram

8 Imagini care ne demonstreaza ca Mama Natura nu are nevoie de Photoshop
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: