Setari Cookie-uri

Acest pilot a zburat deasupra unei furtuni. Iata ce a surprins

WOW! Asa ceva vezi doar o data in viata (si asta doar daca esti norocos).

De multe ori ne minunam de ce poate face Mama Natura.. insa acesta este unul dintre acele putine momente in care ramanem fara cuvinte. Iata ce a surprins acest pilot in timpul unei furtuni.

Atunci cand esti pilot si zbori atat de des lucrurile care se intampla in aer nu mai sunt o surpriza pentru tine. Asta credea Santiago Borja, fotograf si pilot de la Ecuador Airlines... asta pana cand a fost martorul unui eveniment de-a dreptul spectaculos. El zbura deasupra uneia dintre cele mai uimitoare furtuni vazute vreodata.

Fotograful a capturat aceste imagini incredibile din cabina de pilotaj a unui avion aflat la peste 11.000 de metri in aer, deasupra Oceanului Pacific, la sud de Panama.

Cu toate ca imaginea arata dintr-o alta lume, Borja marturiseste pentru BoredPanda ca nu este atat de usor sa fotografiezi o furtuna:

"Furtunile sunt foarte dificil de capturat si asta pentru ca fulgerul este atat de rapid, nu exista niciun trepied care sa te ajute si in interiorul cabinei sunt o multime de lumini care se reflecta in cadru." - a marturisit pilotul fotograf.

Citește și:

"Imi place atat de mult aceasta fotografie deoarece poti simti dimensiunea uimitoare a furtunii, poti simti puterea ei si, in acelasi timp, este minunat faptul ca poti zbura in jurul ei linistit, fara a o atinge." - a mai spus acesta.

Uitati-va la acest spectacol incredibil oferit de Mama Natura.

sursa imagini interior si prima pagina: Santiago Borja, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.