Setari Cookie-uri

Un om al strazii a aparut in spatele restaurantului la care lucram. Ce a facut managerul?

Intr-o noapte, la usa din spatele restaurantului fast food a aparut un barbat fara adapost. Iata ce s-a intamplat.

Cand lucram in industria fast food am avut parte de un eveniment pe care nu il voi uita niciodata. La doar cateva zile dupa ce m-am angajat, managerul meu de noapte a surprins un barbat de vreo 50 de ani care scormonea prin cosurile de gunoi. El a venit repede la noi si ne-a spus sa ii pregatim un meniu si sa i-l dam imediat ce este gata.

Dupa acel moment, in fiecare noapte aparea un barbat, insa era un barbat diferit de fiecare data, iar managerul ii dadea un meniu complet. Dupa 9-10 zile a venit din nou barbatul din prima zi si managerul l-a intrebat de ce fac toti cu randul. El a spus: "De acum inainte, nu mai veniti pe rand. Adu-i pe toti cu tine!"

Ne-a spus si noua, iar in noaptea urmatoare am inceput sa fim mult mai atenti la preparatele pe care le aruncam. De fiecare data cand aveam un produs care era returnat pentru ca am inteles noi comanda gresit, luam acel produs si il puneam deoparte. Cand trebuia sa aruncam cartofii prajiti pentru ca se racisera, ii luam si ii puneam intr-o punga. Fiecare dintre noi avea dreptul la o masa gratuita in fiecare zi, iar majoritatea dintre noi au ales sa renunte la ea pentru acei oameni.

Citește și:

In acea noapte, opt barbati au aparut chiar inainte de a inchide restaurantul. Managerul nostru a iesit pe usa din spate cu un sac de mancare si le-a spus: "Veniti inapoi maine si vom vedea ce putem face."

Asa au continuat in fiecare noapte pentru restul verii. In noptile in care nu erau comenzi sau nu aveam ce sa strangem, el mergea pana la un magazin in apropiere, cumpara cateva paini, niste branza si mezeluri si facea cateva sandwich-uri pentru oamenii din spatele cladirii.

Am lucrat la acel restaurant fast food timp de doar doua luni si, in acest timp, am hranit 8-10 barbati in fiecare noapte timp de 8 sau 9 saptamani inainte de a ma intoarce sa imi continui facultatea. Am crescut intr-o familie care s-a asigurat sa nu imi lipseasca niciodata nimic, dar in aceste doua luni am invatat ce inseamna cu adevarat sa oferi din putinul tau si sa ajuti oamenii care chiar au nevoie. Eram patru fete adolescente care lucrau ture de noapte la un restaurant fast food, insa niciodata nu ne-am simtit amenintate sau in pericol... de cele mai multe ori plecam spre dimineata acasa gandindu-ne ca am facut ceva bun pentru acei tipi.

Citește și:

O multime de oameni doresc sa ajute. Insa foarte putini o fac.

sursa material: Love What Matters

foto prima pagina: Kwan Kajornsiri, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.