Setari Cookie-uri

A fi tata inseamna mult. A fi mama inseamna TOTUL

Bogata este acea mama a carui copil alearga catre mainile sale chiar daca acestea sunt goale.

Cineva spunea ca inveti cum sa fii o mama din instinct... acel cineva nu a mers niciodata intr-un supermarket cu un copil de doar trei ani.

Cineva spunea ca a fi mama este plictisitor... acel cineva nu a mers niciodata intr-o masina condusa de un adolescent ce tocmai a luat permisul de conducere.

Cineva spunea ca daca esti o mama "buna" copilul tau va creste "educat"... acel cineva crede ca un copil vine cu instructiuni de ghidare si o garantie pentru el.

Cineva spunea ca "mamele bune" nu ridica niciodata vocea la copiii lor....acel cineva nu a vazut cum copilul a trimis cu piciorul lui mingea fix in geamul vecinului.

Cineva spunea ca nu poti iubi al cincilea copil la fel de mult cum il iubesti pe primul... acel cineva nu are cinci copii.

Cineva spunea ca o mama poate gasi toate raspunsurile la toate intrebarile copilului sau... acel cineva nu a avut niciodata un copil care isi indesa boabe de fasole in nas sau in ureche.

Citește și:

Cineva spunea ca cel mai dificil moment din viata unei mame este travaliul si nasterea... acel cineva nu si-a privit niciodata copilul in prima zi de scoala, intrand pe usa clasei.

Cineva spunea ca o mama isi poate face treaba cu ochii inchisi si o mana legata la spate... acel cineva nu a organizat niciodata o petrecere pentru copilul lui.

Cineva spunea ca o mama nu isi va mai face griji dupa ce copilul se casatoreste si se muta la casa lui... acel cineva nu stie ca o casatorie mai adauga un fiu sau o fiica in inima unei mame.

Cineva spunea ca treaba unei mame este terminata cand ultimul copil pleaca de acasa... acel cineva nu a avut niciodata nepoti.

Cineva spunea ca mama stie ca o iubesti si ca un copil nu trebuie sa ii spuna asta... acel cineva nu este o mama.

O mama ar face orice sacrificii pentru copiii si familia ei. Apreciaza-ti mama si spune-i ca o iubesti de fiecare data cand ai ocazia. Ea nu va fi tot timpul langa tine, va veni o zi cand nu o vei mai putea avea aproape. Profita de fiecare moment in care o ai alaturi si fa-o sa se simta speciala.

Citește și:

foto prima pagina: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.