Setari Cookie-uri

Ce a facut acest barbat cand a auzit ca zborul lui catre casa a fost amanat? Mi-au dat lacrimile

Povestea care iti va demonstra ce este cu adevarat important in viata

Imi amintesc ca era o zi ploioasa de toamna. Am terminat treaba de la birou si imediat am chemat un taxi care sa ma duca la aeroport. Voiam sa fiu cat mai repede alaturi de familia mea. Imediat ce am ajuns in aeroport, am aflat ca zborul meu catre casa avea o ora intarziere.

Am trecut de securitate si m-am asezat comod pe un scaun, cu o carte in mana. Timpul trecea si zborul meu era in continuare intarziat... o ora, doua ore, trei ore... apoi patru ore. A devenit clar pentru mine ca nu voi reusi sa ajung in seara aia acasa, sa fiu cu familia mea.

Am decis sa renunt la zbor si sa inchiriez o masina. Nu i-am spus sotiei mele pentru ca eram convins ca nu m-ar fi lasat sa fac asta. Am condus 500 de km intreaga noapte, pe ploaie, pentru a ajunge cat mai repede la persoanele dragi din viata mea. Zeci de ore mai tarziu... eram acasa.

Cand m-a vazut... Ce credeti ca mi-a spus. Voi ce ati fi spus?

Citește și:

Ati fi tipat la partenerul vostru? L-ati fi certat pentru ca a fost inconstient si a condus prin furtuna pentru a ajunge acasa?

Ei bine, raspunsul ei a fost unul care mi-a incalzit inimi si mi-a luat orice oboseala: "Important este ca esti acasa!"

Astazi, reaminteste-i cuiva cat de important este pentru tine ca este acasa. In cazul in care este departe, spune-i cat conteaza pentru tine si ca va avea intotdeauna un loc aparte in inima ta.

foto prima pagina: JLwarehouse, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.