Setari Cookie-uri

Acest barbat scrie in fiecare zi o scrisoare pentru sotia lui. Motivul iti va frange inima

Dragostea adevarata nu moare niciodata. Iata dovada aici.

In urma cu patru ani, un barbat din China pe nume Chen a decis sa ii scrie in fiecare zi cate o scrisoare sincera sotiei sale. Era ceva ce el isi dorea sa faca pentru femeia din viata lui deoarece doar asa isi putea exprima gandurile si sentimentele. El a facut asta ani intregi... din pacate sotia lui nu a ajuns niciodata sa citeasca cele peste 1,5 milioane de cuvinte scrise pentru ea... si asta deoarece moartea ei a fost sursa de inspiratie pentru barbat.

Lucrurile pe care el niciodata nu le-a spus

Chen si sotia lui s-au bucurat de o casatorie de 45 de ani. Fiecare zi pentru ei era un motiv de bucurie, iar simplul fapt ca erau impreuna ii tinea tot timpul cu zambetul pe buze. Cu toate acestea, in momentul in care femeia a murit, Chen si-a dat seama ca avea atat de multe lucruri pe care isi dorea sa i le spuna sotiei sale, insa niciodata nu o facuse.

"Desi eram foarte sinceri unul cu cealalalt, simt ca puteam face mult mai multe in aceasta casatorie. Acum ma gandesc la momentele noastre frumoase si la cate trebuia sa ii spun."

Citește și:

Barbatul era foarte singur si trist dupa moartea sotiei sale. El stia ca trebuia sa gaseasca o cale pentru a ii spune partenerei lui tot ce era de spus, asa ca s-a asezat la masa si a inceput sa scrie.

O scrisoare pe zi

Exercitiul l-a ajutat sa spuna tot ce avea pe suflet. In fiecare zi el scrie cate o scrisoare... de atunci s-au strans peste 1,5 cuvinte chinezesti.

Chen spune ca acum dedica cateva ore pe zi pentru scrierile sale. El isi impartaseste momentele importante, gandurile si sentimentele de zi cu zi. Astfel, el spune ca simte ca si cum sotia lui ar fi langa el.

Aceasta este o poveste emotionanta de devotament fata de femeia pe care o iubea atat de mult. Insa este si o lectie pentru noi toti, in care suntem invatati sa iubim ca si cum nu ar mai exista ziua de maine.

Acum este randul nostru sa facem ceva

Gaseste acea persoana care te face sa simti ca zbori si spune-i ceea ce simti, chiar daca i-ai mai spus de un milion de ori!

Citește și:

foto prima pagina: mrmohock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.