Kudika
26 Iulie 2016

Calitati pe care trebuie sa le aiba viitoarea sotie

Sa iti gasesti sufletul pereche si sa pornesti pe un nou drum este un vis pe care tot mai multi vor sa-l transforme in realitate, insa cum iti poti da seama cand ai intalnit persoana potrivita pentru tine? De-a lungul timpului, foarte multe persoane si-au exprimat parerile despre dragoste si relatii, insa, in cazul barbatilor, foarte putini au vorbit deschis despre cum isi doresc sa fie viitoarea sotie, scrie elitedaily.com. Iata, asadar, ce isi doresc barbatii.

7 Moduri de a comunica mai bine în relația cu partenerul de cuplu

Daca te intrebi ce isi doresc barbatii in materie de dragoste si relatii, afla ca ei nu sunt cu mult diferiti fata de noi. De fapt, inainte de toate, ei isi doresc ca viitoarea sotie, femeia visurilor lor, sa-i iubeasca cu adevarat si sa-i respecte.

Calitati pe care trebuie sa le aiba viitoarea sotie

1. Caracterul

Frumusetea nu are nicio legatura cu modul in care se comporta o persoana, asa ca barbatii sunt foarte atenti la caracterul unei femei. Ei considera ca o femeie trebuie sa stie sa fie ea insasi, indiferent de situatie. Nu isi doresc o relatie cu o femeie care are tendinta sa se comporte dupa sabloane, ci isi doresc o femeie naturala, care nu se ascunde in spatele unor masti sau actiuni care nu o caracterizeaza.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Maridav, Shutterstock

Esti dependenta de un barbat? Nu inseamna ca il si iubesti!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: