Setari Cookie-uri

Viitoarea sotie: ce calitati trebuie sa aiba, potrivit barbatilor?

Calitati pe care trebuie sa le aiba viitoarea sotie

Sa iti gasesti sufletul pereche si sa pornesti pe un nou drum este un vis pe care tot mai multi vor sa-l transforme in realitate, insa cum iti poti da seama cand ai intalnit persoana potrivita pentru tine? De-a lungul timpului, foarte multe persoane si-au exprimat parerile despre dragoste si relatii, insa, in cazul barbatilor, foarte putini au vorbit deschis despre cum isi doresc sa fie viitoarea sotie, scrie elitedaily.com. Iata, asadar, ce isi doresc barbatii.

Daca te intrebi ce isi doresc barbatii in materie de dragoste si relatii, afla ca ei nu sunt cu mult diferiti fata de noi. De fapt, inainte de toate, ei isi doresc ca viitoarea sotie, femeia visurilor lor, sa-i iubeasca cu adevarat si sa-i respecte.

Calitati pe care trebuie sa le aiba viitoarea sotie

1. Caracterul

Frumusetea nu are nicio legatura cu modul in care se comporta o persoana, asa ca barbatii sunt foarte atenti la caracterul unei femei. Ei considera ca o femeie trebuie sa stie sa fie ea insasi, indiferent de situatie. Nu isi doresc o relatie cu o femeie care are tendinta sa se comporte dupa sabloane, ci isi doresc o femeie naturala, care nu se ascunde in spatele unor masti sau actiuni care nu o caracterizeaza.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Maridav, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.