Setari Cookie-uri

40 de lucruri pe care ar trebui sa le stii despre barbati

Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii despre barbati daca vrei sa-i descifrezi.

Barbatii nu inteleg foarte multe lucruri despre noi, femeile, le este greu sa ne descifreze si de cele mai multe ori se trezesc ca fac anumite gesturi fara sa isi dea seama, scrie wallstreetinsanity.com. In schimb, ei sunt mai usor de citit, asa ca sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii despre barbati daca vrei sa-i descifrezi.

Toate aceste lucruri pe care ar trebui sa le stii despre barbati te pot ajuta sa-i intelegi, sa iti dai seama cum gandesc si astfel iti va fi mai usor sa te comporti natural in relatie sau sa treci cu vederea anumite gesturi pe care iubitul tau le face.

Lucruri pe care ar trebui sa le stii despre barbati

1. Nu le place sa fie verificati

Oricine are dreptul la intimitate, asa ca nu te apuca sa o faci pe detectivul si sa ii cauti iubitului prin calculator sau telefon. Poate ca iubitul tau are obiceiul sa acceseze pagini cu continut pornografic sauca vrea sa obtina anumite informatii medicale, asa ca ar fi bine sa nu-l verifici la fiecare pas.

Citește și:

2. Vor sa fie iubiti asa cum sunt, cu calitati si defecte

Daca esti implicata intr-o relatie, nu este recomandat sa incerci sa-l schimbi pe iubitul tau. Trebuie sa inveti sa-l accepti asa cum este, cu bune si cu rele.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.