Setari Cookie-uri

Vrei sa atragi dragostea adevarata in viata ta? Ghid de reusita

Ce trebuie sa faci ca sa atragi dragostea adevarata in viata ta

Cand vine vorba despre ce trebuie sa faci ca sa atragi dragostea adevarata in viata ta, cele mai multe persoane sunt de parere ca este important sa gasesti pe cineva care sa-ti indeplineasca toate dorintele si care sa-ti satisfaca toate nevoile, scrie yourtango.com. Totusi, nimic nu este simplu in viata, iar dragostea nu poate fi actionata la comanda, printr-o simpla apasare de buton.

In ziua de azi, cele mai multe persoane emit pretentii care nu isi au rostul, au asteptari prea mari sau considera ca stiu totul despre dragoste si relatii. Daca vrei sa atragi dragostea adevarata in viata ta, este important sa stii ca nimeni nu va fi exact pe placul tau. Oamenii sunt diferiti, iar tu trebuie sa accepti acest lucru si sa inveti sa faci unele compromisuri.

Ce trebuie sa faci ca sa atragi dragostea adevarata in viata ta

Poate ca sexul este grozav in relatie, dar iubitul tau are cateva defecte care te sacaie. Sau poate ca se comporta exemplar, insa nu exceleaza la capitolul sex. Toate aceste lucruri nu ar trebui sa fie importante, pentru ca, spun psihologii, nu vei intalni niciodata pe cineva care sa fie suta la suta pe placul tau.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: altafulla, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.