Setari Cookie-uri

Stiai ca poti fi platit sa calatoresti in intreaga lume?

Cum ar fi sa calatoresti peste tot prin lume si, culmea, sa mai primesti si bani pentru asta. Iata ca se poate!

Sa renunti la slujba pe care o ai pentru a calatori in intreaga lume suna ca un vis frumos... insa poate deveni realitate. Kiersten Rich, o tanara deja celebra pe retelele de socializare si-a dat demisia in anul 2011 si a decis sa plece intr-o aventura in jurul lumii.

Ea are acum un blog de calatorie, peste 200.000 de oameni care o urmaresc pe Instagram si 50 de tari bifate pe lista ei de calatorii. Nu doar ca se bucura de vacante minunate, ci mai este si platita de branduri si companii pentru a promova evenimente, statiuni, hoteluri.

Kiersten a dezvaluit pe blogul ei ca, la fel ca toti tinerii, a fost invatata sa mearga la facultate, sa isi ia un job, sa se casatoreasca, sa aiba o familie, copii si sa traiasca fericita.

"Nu m-am gandit niciodata ca daca urmaresc succesul pe care societatea il considera relevant pentru a fi fericit, voi avea o viata neimplinita si trista. Mi-am dat demisia din compania la care lucram in Los Angeles, am plecat din apartamentul meu de lux cu doua dressinguri si am renuntat la abonamentul de sala si la toate serviciile oferite de saloanele de infrumusetare. Si eu credeam ca am nevoie de toate aceste lucruri pentru a fi fericita. Prostuta de mine." - scrie tanara pe blogul personal.

Citește și:

"Dupa ce am absolvit printre primii din facultate si am obtinut un loc de munca la o firma importanta din Los Angeles, am realizat ca traiesc visul unei alte persoane. Am renuntat la tot pentru a calatori in lumea intreaga, pentru a ma oferi voluntar in tarile in curs de dezvoltare si pentru a descoperi ce inseamna sa fiu cu adevarat fericita." - a mai spus Kiersten.

Cu toate acestea, este nevoie sa muncesti foarte mult pentru a ajunge sa detii un blog de calatorie de succes:

"Daca doriti sa incepeti un blog pentru a obtine sponsorizari pentru calatoriile voastre, cel mai probabil veti esua. Incepeti cu intentii pure, munca si perseverenta. Daca veti continua sa iubiti ceea ce faceti, veti reusi sa ajungeti acolo unde va doriti." - a declarat aceasta pentru Dailymail.

sursa imagini interior si prima pagina: KierstenRich, Instagram

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.