Setari Cookie-uri

11 citate de viata oferite de Keanu Reeves. Invata sa fii fericita!

Deschide ochii si bucura-te de tot ceea ce este frumos in jurul tau

Daca iti petreci o mare parte din timp pe internet, stii deja ca actorul Keanu Reeves a devenit un model pentru foarte multe persoane. El este recunoscut nu numai pentru umorul de care da dovada, dar si pentru cateva citate de viata pe care le-a oferit fanilor sai.

Keanu Reeves este un om foarte intelept, asa ca a decis sa le impartaseasca fanilor sai cateva citate de viata. Desi castiga foarte mult, el este un om destul de modest si deseori abordeaza subiecte sensibile, dar de interes.

11 citate de viata oferite de Keanu Reeves

1. Deschide ochii si bucura-te de tot ceea ce este frumos in jurul tau

Intr-un post distribuit de foarte multi fani, Keanu Reeves apare intr-o fotografie alaturi de foarte multi oameni si vorbeste despre cat de usor este pentru cineva sa se piarda in rutina si in probleme. El a scris despre faptul ca oamenii uita sa se mai bucure de lucrurile mici din viata lor, dar semnificative. Mai mult, el i-a blamat si pe cei care isi petrec prea mult timp pe retelele de socializare si nu fac nimic in viata reala. Actorul a scris despre ceea ce il face fericit si despre cat de important este sa descoperi bucuria in lucrurile mici.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Denis Makarenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.