Setari Cookie-uri

Un batranel de 75 de ani era in fata supermarketului. O adevarata lectie de viata

O poveste incredibila pentru toata lumea. Citeste-o si tu!

Am petrecut doua ore cu un batranel la un supermarket. Totul a inceput cand eu i-am zambit, a fost pentru o secunda un contact vizual. In ochii lui am vazut o durere imensa. Am trecut pe langa el, parea ca are nevoie de ceva. Am facut doar cativa pasi, insa inima nu m-a putut lasa sa fiu indiferenta, asa ca m-am intors si l-am intrebat daca il pot ajuta cu ceva.

Lacrimi au inceput sa curga pe obrajii lui arsi de soare; mi-a spus: "Am cancer de colon si am avut un accident foarte rau. Daca ma ridic de aici, toata lumea isi va da seama. Ce sa fac?"

Privirea demnitatii sale pierdute mi-a lasat un nod in gat. In acel moment, am cerut ajutorul personalului de la supermarket. Am intalnit un barbat foarte de treaba, care a fost de acord sa il ajutam. L-a dus la baie, i-a oferit lenjerie si haine noi.

Cand am mers la casa de marcat pentru a ii plati hainele, totul fusese deja platit; managerul magazinului se ocupase de tot si nu a vrut sub nicio forma sa il ajut cu ceva.

Citește și:

Batranelul ne-a multumit, el a spus ca a lucrat 50 de ani, zi de zi, si pana acum a crezut ca lumea a uitat de el. Amandoi am plans, iar eu am impartasit cu el cele mai mari temeri si lupte ale mele. El mi-a oferit cele mai bune sfaturi si m-a incurajat ca totul va fi bine. Nu a stat foarte mult, batranica lui bolnavioara il astepta acasa si nu voia ca ea sa fie ingrijorata.

Astfel de momente sunt cele care conteaza in viata; faptul ca am ajutat acest batranel cu probleme m-a facut sa ma simt om. Am facut o fapta buna si simt ca inima mea zburda de fericire. Daca ati fi putut sa ii vedeti ochii... ati intelege despre ce vorbesc.

foto prima pagina: tomertu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.