Setari Cookie-uri

O batranica tot incerca sa isi ascunda mainile

O lectie frumoasa de viata pe care vreau sa o impartasesc cu voi.

Recent am dat peste o postare de pe Facebook incredibila si vreau sa o impartasesc cu voi. O tanara care lucreaza la o casa de batrani a povestit cum o batranica refuza sa isi coloreze unghiile din simplul motiv ca mainile ei sunt urate si zbarcite si nu vrea sa atraga atentia asupra lor. Insa raspunsul acestei fete a facut-o sa isi schimbe parerea si chiar sa ii puna un zambet pe buze.

Iata mesajul ei:

"Astazi eram la munca si voiam sa ii fac unghiutele unei batranici. In timp ce ii aratam toate culorile pe care le aveam la mine, ea a spus ca isi doreste doar lac transparent. Singurul gand care mi-a venit in minte a fost <<Transparent>>?

Asa ca i-am spus direct: "Dar nu este deloc distractiv asa!" Am intrebat-o de ce a ales asta si, cu o privire trista, ea mi-a raspuns: "Mainile mele sunt urate, nu vreau sa atrag atentia asupra lor."

Citește și:

Nu imi venea sa cred ca spune asa ceva: "Mainile tale spun povestea vietii tale. Ele spun povesti adevarate, de dragoste, de aventura. Aceste maini au atins si au tinut lucruri la care majoritatea oamenilor doar viseaza sa le aiba intr-o zi."

Mi-a zambit... si a ales nuanta roz pentru unghiile ei."

Morala: Uneori insecuritatile noastre sunt calitati pentru alti oameni.

sursa material + foto: Brandalyn Mae Porter, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.