Setari Cookie-uri

Ce se intampla daca bei apa calda cu lamaie si miere timp de un an

Consuma apa calda cu lamaie si miere in fiecare zi si vei observa schimbari incredibile.

Probabil ca ai auzit pana acum ca apa cu lamaie este buna dimineata, pe stomacul gol, deoarece ajuta la arderea grasimilor si pentru ca te ajuta sa tii in frau poftele alimentare. Insa ce se intampla daca bei apa calda cu lamaie si miere timp de un an, in fiecare dimineata?

Potrivit brightside.me, daca bei apa calda cu lamaie si miere timp de un an, efectele sunt uimitoare: previi aparitia racelilor si a virozelor respiratorii. In plus, scade riscul de a avea probleme cu stomacul sau ameliorezi probleme de sanatate deja existente, mai ales daca ai greturi de dimineata sau arsuri la stomac. Nu in ultimul rand, digestia este imbunatatita.

Daca bei apa calda cu lamaie si miere timp de un an, dimineata, pe stomacul gol, imunitatea este stimulata si astfel corpul lupta mai usor cu infectiile si te ajuta sa faci fata cu brio momentelor cand simti ca esti prea obosita sau stresata. Asta nu inseamna ca nu pot sa apara simptomele racelii si a gripei, cum ar fi stranutul, migrenele, durerile de gat si de stomac, ci doar ca organismul este mult mai rezistent si nu se lasa doborat de boli.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Geshas, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.