Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase 15 citate ale Printesei Diana. Sfaturi pretioase!

Ne lipseste mult Lady Di, asa ca am adunat cateva citate ale Printesei Diana si o pastram in gandurile noastre.

Acum 19 ani, in data de 31 august, britanicii si oamenii de pretutindeni au primit o veste trista inca de la primele ore ale diminetii. Printesa de Wales, cunoscuta si ca “Printesa Inimilor”, a murit intr-un tragic accident de masina, la varsta de numai 36 de ani. Ne lipseste mult Lady Di, asa ca am adunat cateva citate ale Printesei Diana si o pastram in gandurile noastre.

Desi a devenit parte a familiei regale britanice si a fost apreciata pentru stilul ei vestimentar, Lady Di a oferit mult mai mult de atat lumii intregi: s-a implicat in actiuni umanitare in spitale, scoli si organizatii caritabile. Nu am sa uit vreodata imaginea cu ea tinand in brate un copil bolnav de SIDA!

Printesa Diana fost deseori surprinsa de paparazzi alinand suferinta leprosilor, vorbind cu dependentii de droguri si incercand sa le ofere o mana de ajutor batranilor si celor fara locuinte. Era primul membru al familiei regale care vorbea deschis despre aceste probleme ale omenirii, cum ar fi bolile cu transmitere sexuala, si nu se temea de reactia celor din jur.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: neftali, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.