Setari Cookie-uri

Nu sunt singura. Nu sunt luata. Doar astept barbatul care sa merite inima mea

Nu ma grabesc nicaieri. Stiu ca alesul meu va veni la un moment dat.

M-am saturat sa accept franturi din inima unui barbat; m-am saturat sa fiu ranita de fiecare data; m-am saturat de o persoana absenta care sa stea langa mine doar pentru ca trebuie sa ramana.

Nu mai accept minciuni si nici sa pierd timpul incercand sa fac compromisuri si tragand de mine pentru a salva o relatie care nu mai merita.

Am decis sa astept. Si sa petrec timp frumos cu mine.

Imi plac serile lungi cu mine, iesirile in oras cu prietenii, planificarea meselor, noptile linistite... Nu am nevoie de cineva pentru a ma simti completa. Sunt fericita sa traiesc o viata pe care o iubesc.

Nu am nevoie de un barbat care sa ma duca la film doar pentru ca asa trebuie.

Adevarul este ca imi place mai degraba sa stau singura acasa decat sa pierd timpul cu o persoana care nu isi da interesul pentru mine. Mi-am dat seama ca exista o mare diferenta intre a fi singura si a te simti singura.

Citește și:

Eu sunt singura... insa nu ma simt singura. Nici vorba! Imi place compania mea, ma distrez cu mine. In noptile mele linistite am descoperit cine sunt cu adevarat. Stiu cum imi place sa imi petrec timpul liber si ce mancaruri sunt preferatele noastre. Stiu in ce cred si ce fel de iubire astept.

In timp ce sunt singura... sunt bine cu mine.

Pentru ca stiu ca nu vreau doar un barbat. Vreau o persoana care sa fie prezenta, sa ma accepte asa cum sunt, sa imi stie toate secretele, sa ma iubeasca, sa ma sprijine in cele mai grele momente.

Insa pana cand va aparea acest barbat in viata mea, ma voi bucura de timpul petrecut cu mine!

foto prima pagina: dpaint, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.