Setari Cookie-uri

Mi-am prins sotia in pat cu altcineva. Si nu am putut face nimic

Nu credeam vreodata ca asta mi se va intampla mie.

Nu m-am gandit niciodata ca tocmai eu as putea pati asa ceva. Desigur, toata lumea crede "Se intampla in unele familii, dar niciodata nu se va intampla in familia mea." Dar adevarul este ca, viata ne aduce multe experiente triste si surprize neplacute.

Sotia mea era acasa, copiii erau la bunici in vacanta de vara. Eu eram prin oras, trebuia sa merg la cateva intalniri cu colegii de munca, dar am terminat totul mult mai repede si am decis sa merg acasa. Am deschis usa si m-am dus direct catre dormitor, simteam nevoia sa imi dau jos costumul. Cand am intrat in camera, am ramas masca... sotia mea era in pat. Cu altcineva.

Ambii dormeau profund, nici macar nu au fost deranjati de zgomotele pe care le-am facut. Ceva s-a rupt in adancul sufletului meu. Inima mea a inghetat. Abia mai puteam respira. Nu am incercat sa ii trezesc, insa am facut o fotografie incat sa nu imi nege mai tarziu.

Citește și:

M-am intors si am iesit din camera in liniste.

Cini ani de casnicie fericita. Un fiu minunat si o fetita superba. Cum sa imi faca sotia mea asa ceva? Nu stiam ce sa mai fac. Stateam in bucatarie, intrebandu-ma cum voi reusi sa merg mai departe.

Important: Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

sursa material + foto: Kamsky, yaplakal

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.