Setari Cookie-uri

25 de lucruri pe care trebuie sa le faci pana la 35 de ani

Amanam lucrurile care ne aduc fericirea, in ideea ca, pe viitor, candva, o sa fie timp si pentru ele. Insa multe din lucrurile pe care trebuie sa le faci pana la 35 de ani nu mai au farmec daca ai trecut de aceasta varsta

Mai ai mult pana sa implinesti 35 de ani sau urmeaza sa iti celebrezi ziua de nastere? Nu intra in panica si bifeaza cateva lucruri pe care trebuie sa le faci pana la 35 de ani ca sa nu regreti mai tarziu.
Deseori, ne concentram prea mult pe probleme si pe viata profesionala si uitam sa ne bucuram de viata. Amanam lucrurile care ne aduc fericirea, in ideea ca, pe viitor, candva, o sa fie timp si pentru ele. Insa multe din lucrurile pe care trebuie sa le faci pana la 35 de ani nu mai au farmec daca ai trecut de aceasta varsta, potrivit wonderwoman.intoday.in.

25 de lucruri pe care trebuie sa le faci pana la 35 de ani

1. Indrazneste sa iti vopsesti parul intr-o culoare puternica, vibranta, care sa atraga toate privirile, testeaza o tunsoare excentrica, imbraca-te foarte colorat sau incearca orice altceva in materie de look.

2. Lucruri pe care trebuie sa le faci pana la 35 de ani? Practica un sport si fa multa miscare. Este mai greu sa slabesti sau sa iti sculptezi corpul dupa aceasta varsta.

Citește și:

3. Invata o limba straina. Cu cat inaintezi in varsta, e mai dificil sa iti gasesti timp pentru a face asta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

sursa foto prima pagina: Dark Moon Pictures

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.