Setari Cookie-uri

Spune-mi cate linii ai pe incheietura mainii ca sa iti spun cum esti cu adevarat

Ai una, doua, trei sau patru linii pe incheietura mainii? Iata ce spune acest semn despre tine.

In cazul in care nu stiai, liniile de pe incheietura mainii au multe de spus despre viata ta. Ele dezvaluie multe despre caracterul tau ca persoana, despre cat de sanatos esti sau despre cum va fi viitorul tau.

Poti afla mai multe lucruri despre tine examinandu-ti liniile de pe incheietura maini.

Prima linie

Cele mai multe persoane au doua sau trei linii pe incheietura mainii. Prima linie (vazuta de la incheietura catre cot) este una dintre cele mai importante. Aceasta dezvaluie cat de sanatos si de activ esti.

Daca linia este neintrerupta si bine conturata, inseamna ca esti o persoana foarte sanatoasa. In cazul in care linia este crapata sau usor intrerupta, inseamna ca trebuie sa faci cateva modificari in stilul tau de viata. Mai multe intreruperi in aceasta linie inseamna ca visurile tale nu sunt indeplinite.


A doua linie

In cazul in care aceasta linie este neintrerupta inseamna ca vei gasi fericire si succes in aceasta viata. In cazul in care este linia este proeminenta. puternica, sunt sanse bune ca luxul si bogatia sa fie foarte importante in viitorul tau. Micile crapaturi si intreruperile reflecta dificultatile financiare.

Citește și:

A treia linie

In timp ce majoritatea oamenilor au doua linii, exista si oameni mai speciali cu trei linii. In cazul in care cea de-a treia linie este una puternica si continua, acest lucru inseamna ca ai o influenta foarte mare asupra persoanelor din viata ta atat acasa, cat si la locul de munca. Esti foarte greu de uitat.

A patra linie

Cea de-a patra linie este foarte rar intalnita si poate fi considerata o binecuvantare sau un blestem. Se spune ca daca ai a patra linie duci o viata lunga si ai multi copii.


Important!

Daca liniile de la incheietura sunt intrerupte sau foarte putin vizibile, nu trebuie sa te sperii deoarece detii, in continuare, controlul complet asupra vietii tale. De asemenea, esti responsabil pentru orice schimbare pozitiva pe care vrei sa o faci in viata. Concentreaza-te pe punctele forte si pe abilitatile tale si invata sa le folosesti in avantajul tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.