Setari Cookie-uri

9 lucruri pe care oamenii inteligenti si le spun in fiecare zi. Repeta-le!

Aceste lucruri pe care oamenii inteligenti si le spun in fiecare zi ne pot ajuta sa ne schimbam in bine si sa avem succes

Ca sa fii mai inteligenta, nu trebuie neaparat sa reiei informatiile din scoala si sa le inveti pe de rost, sa stii toate perioadele istorice sau formulele chimice. Oamenii inteligenti sunt activi si mereu gata sa descopere lucruri noi. Iata cateva lucruri pe care oamenii inteligenti si le spun in fiecare zi!

Oamenii inteligenti stiu ca povestile de succes se scriu cu fapte si multa truda, iar actiunile, indiferent de natura lor, apar ca urmare a unor ganduri si credinte legate de viata si succes. De aceea, vorbele pe care ni le spunem si in care ajungem sa credem sunt foarte importante. Aceste lucruri pe care oamenii inteligenti si le spun in fiecare zi ne pot ajuta sa ne schimbam in bine si sa avem succes, scrie brightside.me.

9 lucruri pe care oamenii inteligenti si le spun in fiecare zi

1. „Daca nimeni nu vrea sa o faca, o voi face eu“

Citește și:

Cel mai simplu mod de a te distinge de majoritate este sa faci lucrurile grele, solicitante, care cer multa imaginatie, de care ceilalti se tem si pe care incearca sa le evite. Doar asa iti infrunti temerile si inveti lucruri noi.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: pathdoc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.