Setari Cookie-uri

Lista pentru viata: 17 Adevaruri brutale pe care orice persoana trebuie sa le auda

Timpul este limitat, nu ti-l pierde traind viata altcuiva

Ne este mult mai simplu sa vorbim despre vreme, sport si vedete decat despre frica de moarte. Timpul (nu banii) este cel mai valoros bun al omului. In lista de mai jos sunt cateva lucruri care ne ajuta sa intelegem mai bine rolul nostru pe aceasta planeta si, cel mai important, poate aprinde scanteia de motivatie pentru a trai clipa (si a nu mai pierde timpul degeaba).

Acestea sunt 17 adevaruri brutale pe care orice persoana ar trebui sa le auda.

1. Vei muri si habar nu ai cand. - Nu te mai preface ca esti invincibil. Recunoaste faptul ca moartea este inevitabila si apoi invata sa iti petreci viata asa cum trebuie.

2. Toata lumea care te iubeste va muri iar tu habar nu ai cand. - Acest adevar pare fi infricosator si extrem de trist la inceput insa, daca stai sa analizezi, iti ofera posibilitatea de a aprecia mai mult oamenii din jurul tau, de a trece peste dificultatile pe care le ai cu persoanele iubite si de petrece mai mult timp alaturi de familie si cei dragi.

Citește și:

3. Banii nu te vor face o persoana mai buna sau mai fericita. - Chiar si daca esti cea mai norocoasa persoana si ai cei mai multi bani, banii doar amplifica ceea ce deja era prezent.

4. Obsesia ta cu gasirea fericirii este cea care impiedica realizarea ei. Fericirea este mereu prezenta in viata ta, este doar o chestiune de conectare la ea.

5. Nu poti face pe toata lumea fericita si, chiar si daca ai incerca, nu vei reusi. Opreste-te din a incerca sa ii multumesti pe toti si incepe sa iti respecti valorile, principiile si autonomia.

6. Nu ai cum sa fii perfect si incercand sa ajungi la standarde nerealiste devii nefericit.

7. Gandurile tale sunt mai putin importante decat sentimentele.

8. Actiunile tale vorbesc mai tare decat cuvintele tale. Asadar, fii responsabil si ia decizii frumoase pentru tine.

9. Realizarile si succesul tau nu vor conta pe patul de moarte. Atunci cand va sosi momentul, nu te vei gandi la acea marire de salariu. Te vei gandi la cei dragi, la relatiile cu oamenii din viata ta... asa ca incepe sa actionezi in consecinta.

Citește și:

10. Talentul tau nu inseamna nimic fara efort si o practica constanta.

11. ACUM este singurul moment care conteaza, asa ca nu il pierde alergand dupa trecut sau planificandu-ti viitorul. Nu poti controla trecutul si nu poti prezice viitorul, insa este un singur lucru care conteaza - PREZENTUL.

12. Nimanui nu ii pasa de cat de dificila este viata ta. Tu esti autorul povestii vietii tale. Nu mai cauta simpatie in oameni, incepe sa iti creezi povestea de viata pe care iti doresti sa o citesti peste ani.

13. Cuvintele tale sunt mai importante decat gandurile tale, asa ca incepe sa inspiri oamenii.

14. Investitia in tine nu inseamna egoism, ci GaudiLab, Shutterstockin contra - este cel mai valoros lucru pe care il poti face.

15. Nu este vorba despre ce se intampla, ci despre modul in care reactionezi tu la lucrurile care se intampla.

16. Ambitia ta nu inseamna nimic fara actiuni. Este timpul sa te apuci de treaba.

Citește și:

17. Timpul este cel mai de pret lucru al tau, asa ca invata sa il petreci cu cap. Tu ai puterea si responsabilitatea de a decide ce faci cu timpul pe care il ai, asa ca alege cu intelepciune.

sursa material: inc.com

foto prima pagina: GaudiLab, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.