Setari Cookie-uri

La 9 ani de la nunta, acest cuplu a gasit un cadou inca nedeschis

Faceau 9 ani de la nunta, cand acesti tineri au gasit un cadou primit in ziua evenimentului de care uitasera complet.

Nu este o sarcina usoara sa construiesti o casnicie de lunga durata si fericita, chiar si cele mai frumoase relatii fiind imperfecte. Este nevoie de multa munca sa tii vie dragostea. Aceasta poveste este una pe care ar trebui sa o citeasca toate cuplurile - in special cele in care exista conflicte.

"Intr-o seara, eu si sotul meu ne relaxam cu un pahar de vin. Vorbeam despre o nunta la care urma sa mergem ca invitati si incercam sa gasim cadoul perfect pentru tinerii casatoriti. Apoi am inceput sa ne amintim de darurile pe care le-am primit noi la nunta noastra (acum aproape noua ani) si am discutat despre cele care ne-au placut cel mai mult. Si, dintr-o data, ne-am dat seama ca darul care a insemnat cel mai mult pentru noi era inca pe undeva prin dulap... NEDESFACUT. Stiu ca suna ciudat, insa este adevarat.

In ziua nuntii noastre, eu si sotul meu am primit o cutie alba de la o matusa. Atasat de aceasta era un plic pe care scrie: "A se deschide cand aveti prima cearta dura."

Citește și:

Desigur, in ultimii noua ani ne-am luptat mult sa nu il deschidem. Au existat chiar momente in care am vorbit despre divort... dar niciodata nu am deschis plicul. Am evitat acest lucru pentru ca asta ar fi insemnat ca am esuat. Am pastrat acest cadou pentru acel moment in care chiar nu vom mai putea.

Sincer, in sufletul meu am crezut ca in interiorul acestui plic este cheia salvarii casniciei noastre. La urma urmei, matusa mea si sotul ei au trait fericiti impreuna aproape jumatate de secol, pana cand unchiul meu a murit.

In aceasta noapte, am hotarat sa deschidem darul. In interiorul erau doua plicuri mai mici, cu numele noastre pe ele.

Cand le-am deschis, am gasit bani si doua biletele - unul pentru mine si unul pentru sotul meu.

Biletelul pentru mine: "Draga mea, mergi si cumpara mancarea voastra preferata. Cu dragoste, matusa!"

Citește și:

Biletelul pentru sotul meu: "Dragule, fugi si cumpara flori si o sticla de vin. Cu dragoste, matusa!"

Ne-am gandit ca acest cadou ar putea salva casnicia noastra - si, intr-un fel, a facut-o. Ii multumesc matusii mele pentru cel mai frumos dar din viata mea. Cutia aia a stat in diferite dulapuri timp de noua ani si a mers cu noi din casa in casa (ne-am mutat de trei ori in acesti ani). Si asta nu a fost in zadar. Cumva ne-a invatat sa fim mai toleranti si sa avem rabdare. Casatoria noastra ne-a ajutat sa devenim cei mai buni prieteni, parteneri si colegi de echipa. Ne-am dat seama ca nu exista instrumente pentru crearea si mentinerea unei relatii puternice sanatoase. De fapt, cheia pentru o casatorie fericita, nu era in acea cutie - era la noi!

foto prima pagina: Kulyk Maksym, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.