Setari Cookie-uri

Mesajul bunicii pentru nepoata sa inainte de nunta

Cel mai frumos dar de nunta. O bunicuta i-a oferit cateva sfaturi nepoatei sale inainte de casatorie.

Aceasta tanara a gasit un plic inainte de nunta; era de la bunica ei, femeia care o crescuse si care, din pacate nu mai era langa ea in cea mai importanta zi a vietii sale.

"Draga mea nepoata,

Sa gasesti liniste si pace intr-o lume pe care s-ar putea sa nu o intelegi tot timpul. Fie ca durerea pe care o vei cunoaste la un moment dat in viata sa iti ofere puterea de a merge mai departe. Intotdeauna cei care te vor iubi iti vor fi alaturi si te vor sprijini neconditionat, chiar si atunci cand te simti singura.

Fie sa descoperi suficienta bunatate in alti oameni incat sa crezi in continuare intr-o lume frumoasa.

Fie sa primesti in fiecare zi o atingere linistitoare, un zambet cald, o imbratisare din dragoste. Aminteste-ti de soare atunci cand furtuna pare fara sfarsit.

Fie ca iubirea dintre voi sa fie tot mai frumoasa, mai sincera si mai puternica in fiecare zi. Fie ca amandoi sa nu deveniti prea preocupati de aspectele materiale si sa va pastrazi inima pura si frumoasa. Gasiti-va timp in fiecare zi pentru a vedea frumusetea si iubirea din jurul vostru. Nu incercati sa va schimbati, acceptati-va defectele, bucurati-va de fiecare clipa petrecuta in doi.

Citește și:

Fie sa traiti fericiti pana la adanci batraneti; fie ca fiecare dintre voi sa gaseasca in celalalt calitatile care lui ii lipsesc. Fie sa vedeti viitorul vostru ca unul plin de promisiuni si de posibilitati. Fiecare experienta merita, bucurati-va de tot si nu uitati sa fiti fericiti.

Fie sa gasesti suficienta putere interioara pentru a determina propria ta valoare. Fie sa te simti intotdeauna iubita."

foto prima pagina: IVASHstudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.