Setari Cookie-uri

Ce fel de persoana esti intr-o relatie: faci sau nu compromisuri?

Cum iti dai seama ce fel de persoana esti intr-o relatie

Cand vine vorba de relatii, se poate spune ca exista doua tipuri de persoane: cele care au asteptari si nu se multumesc cu putin si cele care sunt dispuse sa faca compromisuri si sa accepte pe cineva asa cum este, scrie elitedaily.com. Daca te intrebi ce fel de persoana esti intr-o relatie, este bine sa-ti analizezi viata amoroasa si sa incerci sa iti dai seama ce greseli ai facut pana in acest moment si sa descoperi de ce esti inca singura.

Specialistii in relatii sunt de parere ca, de cele mai multe ori, ne alegem parteneri pe care ii consideram egalii nostri sau cu hobby-uri asemanatoare. De exemplu, daca te consideri o persoana atragatoare si inteligenta, vei cauta un barbat care sa fie atragator si inteligent.

Te intrebi ce fel de persoana esti intr-o relatie? Poate ca pana in acest moment nu ai cautat persoana potrivita pentru tine sau poate ca nu ai fost dispusa sa acorzi o sansa unui barbat care ar fi putut sa te faca fericita.

Citește și:

Cum iti dai seama ce fel de persoana esti intr-o relatie

Unele persoane nu se multumesc cu putin, asa ca au tendinta sa caute mereu o persoana mai buna cu care sa aiba o relatie, cu o situatie financiara stabila sau cu multe relatii.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Kitja Kitja, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.