Setari Cookie-uri

7 filme erotice care sunt mult mai bune ca 50 Shades of Grey

Daca filmele romantice te cam fac sa adormi si esti interesata de ceva inedit, dar totusi bun, iata cateva dintre recomandarile descoperite de noi.

50 Shades of Grey este fara-indoiala un film sexy, dar nu este singura pelicula erotica ce exploreaza fanteziile sexuale mai… deosebite. Practicile BDSM si alte scene fierbinti de sex se gasesc si-n alte filme care sunt cu siguranta mult peste 50 Shades of Grey, atat din punctul de vedere al actorilor, cat si din punctul de vedere al scenariului.

Asa ca daca filmele romantice te cam fac sa adormi si esti interesata de ceva inedit, dar totusi bun, iata cateva dintre recomandarile descoperite de noi pe popsugar.com!

Filme erotice care au avut mult mai multe critici pozitive la vremea lor ca 50 Shades of Grey

Eyes Wide Shut

Povestea intunecata din thriller-ul erotic al lui Stanley Kubrick il urmareste pe un doctor foarte bogat intr-o noaptea unica, de aventuri nebanuite. Toate lucrurile iau o turnura neprevazuta, dupa ce acesta descopera ca sotia nu este atat de ingenua pe cat isi imagina. La un moment dat el ajunge chiar si-n mijlocul unei orgii mascate organizata de o societate secreta.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Fifty Shades Darker, Youtube

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.