Setari Cookie-uri

Secretele cuplurilor fericite: Ce sa faci ca relatia ta sa fie pentru totdeauna?

Psihologul Gerald Rogers a scris o scrisoare deschisa prietenilor sai de pe Facebook si barbatilor care sunt pe cale sa divorteze.

O scrisoare de la un barbat care a trecut printr-un divort dificil: "Dupa ce am pierdut femeia pe care o iubeam si o casatorie de aproape 16 ani, iata ce mi-as fi dorit sa stiu..."

Psihologul Gerald Rogers a scris o scrisoare deschisa prietenilor sai de pe Facebook si barbatilor care sunt pe cale sa divorteze.

"Dupa ce am pierdut femeia pe care o iubeam si o casatorie de aproape 16 ani, iata ce mi-as fi dorit sa stiu...:

1. Nu te opri niciodata din a o curta. Nu te culca niciodata pe o ureche. I-ai cerut sa se casatoreasca cu tine, i-ai promis ca vei fi acel barbat care ii va proteja inima cu toata puterea lui. Inima mei este cea mai importanta si mai sacra comoara pe care ea o detine. EA TE-A ALES PE TINE. Nu uita asta... si scapa de lene cand vine vorba de a iti demonstra dragostea pe care o simti pentru ea.

2. Protejeaza-ti propria inima. Asa cum te-ai angajat sa fii protectorul inimii sale, pazeste-ti si tu inima. Iubeste-te pe deplin, iubeste lumea din jurul tau, insa tine minte ca trebuie sa exista un loc special in inima ta pe care doar sotia ta il poate stii. Pastreaza acest spatiu gata intotdeauna sa o primeasca si refuza pe altcineva care incearca sa intre acolo.

Citește și:

3. Reindragosteste-te de ea in fiecare zi. Te vei schimba, ea se va schimba. Nu veti mai fi aceiasi oameni care au fost cand v-ati casatorit si in cinci ani nu veti mai fi aceleasi persoane care ati fost astazi. Schimbarea va veni, de aceea trebuie sa va acceptati zi de zi, sa va respectati si sa va iubiti. Intotdeauna lupta sa ii recastigi dragostea.

4. Invata sa vezi intotdeauna ce este mai bun in ea. Concentreaza-te asupra lucrurilor pe care le iubesti la ea.

5. Nu este treaba ta sa o schimbi. Treaba ta este sa o iubesti asa cum este ea; iar daca ea se schimba, iubeste-o si mai mult.

6. Accepta-ti propriile emotii. Nu este treaba ei sa te faca fericit asa cum nu este treaba ei sa te intristeze. Esti responsabil sa gasesti propria fericire si, odata cu aceasta, se va schimba si relatia ta.

7. Niciodata nu da vina pe ea. Accepta-i greselile si incearca sa gasiti o solutie impreuna.

Citește și:

8. Permite-i sa fie ea insasi.

9. Fii prostut. Uneori trebuie sa te distrezi... sa razi.. si sa o faci sa rada.

10. Umple-i sufletul cu iubire in fiecare zi. Roag-o sa faca o lista cu zece lucruri care o fac sa se simta iubita, memoreaza aceste lucruri si fa-le o prioritate in fiecare zi pentru a o face sa se simta precum o regina.

11. Fii prezent! Nu doar cu trupul, ci si cu sufletul. Ofera-i atentia de care are nevoie.

12. Iubeste-o cu patima.

13. Nu fi un idiot. Vei face greseli, ea va face greseli. Incearca sa nu dramatizezi prea mult si invata din aceste momente. Nu trebuie sa fii perfect, trebuie doar sa nu fii prost.

14. Ofera-i spatiul de care are nevoie.

15. Invata sa fii vulnerabil. Fii dispus sa impartasesti temerile si sentimentele cu ea si sa iti recunosti greselile.

16. Fii deschis. In cazul in care vrei ca ea sa aiba incredere in tine, trebuie sa fii dispus sa imparti totul cu ea.

Citește și:

17. Invatati sa cresteti impreuna. Gasiti obiective comune, visuri si viziune, faceti planuri impreuna.

18. Nu iti face griji in privinta banilor. Banii sunt un joc, vei gasi o modalitate sa ii faci. Nu te certa niciodata cu ea din aceasta cauza.

19. Iarta imediat si concentreaza-te pe viitor si nu pe greutatea care este transportata din trecuta. Invata sa tii greselile in trecut; iertarea inseamna libertate.

20. Alege intotdeauna sa iubesti.

foto prima pagina: Jay Alvarrez, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.