Setari Cookie-uri

Cand i-ai facut ultima data poze sotiei tale?

Iti mai amintesti cand a fost ultima data cand i-ai facut poza iubitei tale?

Draga barbat...

Nu conteaza cum arata sau ca ea va spune nu, scoate telefonul si fa-i o poza.

Poate ca nu te gandesti prea des la asta sau chair deloc. Dar cate fotografii iti face ea, cate fotografii face familiei tale de-a lungul vietii? Insa cand ea nu va mai fi, acele fotografii nu vor arata copiilor tai cine era in spatele camerei.

Asa ca... fa-i poze! Cand are parul valvoi, cand nu poarta machiaj, cand abia s-a trezit si cand nici nu a avut timp sa se spele pe fata. Fa-i poze cand este cea mai sexy, cand are cea mai frumoasa rochie, cand este imbracata in cele mai amuzante pijamale sau cand se cuibareste sub patura pufoasa. Fa-i poza cand este pe tocuri sau poarta tenisi. Fa-i poza cand se pregateste sa arunce gunoiul sau isi face unghiile.

Fa-i o poza cand doarme, cand are cel mai frumos zambet, cand este nervoasa pe tine si chiar si cand te alearga cu facaletul pentru ca ai uitat sa speli vasele.

Citește și:

Nu va conta ca poarta un tricou murdar sau ca si-a pus cei mai scumpi pantofi. Ca este coafata sau ca ii sta parul in toate directiile. Toate acestea nu vor conta pentru copiii tai cand ea nu va mai fi. Ce va conta este ca ai iubit suficient de mult acel moment incat ti-ai dorit sa ii faci o poza, sa pastrezi momentul in timp pentru femeia pe care o iubesti.

Nicio femeie nu vrea sa se uite inapoi la o viata de autoportrete. Fa ce face ea pentru tine in fiecare zi... si pastreaza cateva momente in timp.

Fii mandru de ea. Fa-i poze! Inainte de a avea copii si dupa copii.

foto prima pagina: Mikhail Starodubov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.