Foarte multe persoane au tendinta sa isi complice viata, sa analizeze fiecare mesaj primit sau fiecare conversatie avuta si sa traga concluzii gresite, ceea ce inseamna ca viata lor amoroasa nu va fi intotdeauna pe placul lor, scrie yourtango.com. Crezi ca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat? Inainte sa faci unele greseli, ar fi bine sa-i analizezi gesturile si sa incerci sa iti dai seama daca ceea ce banuiesti este adevarat.

Nu mă mai grăbesc să îmi întâlnesc sufletul pereche

Expertii in relatii sunt de parere ca este destul de usor sa iti dai seama daca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat. In primul rand, daca te respecta si isi doreste sa fie cu adevarat cu tine, el isi va da interesul ca totul sa mearga bine intre voi. Se va asigura ca nu apar probleme in relatie si va face eforturi sa rezolve orice neintelegere.

Cum iti dai seama ca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat

Exista barbati carora le plac jocurile si aproape totul este o distractie pentru ei, dar, daca iubitul tau te iubeste cu adevarat, va incerca sa se implice trup si suflet in relatie. Traiesti cu impresia ca iti ascunde ceva sau ca se intalneste cu alta femeie? Intreaba-te de unde vin aceste intrebari: au o baza reala, adica ai vazut sau auzit lucruri care iti dau de gandit, sau sunt doar temerile tale?

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: oneinchpunch, Shutterstock

8 Semne de la Univers că ești pe cale să îți întâlnești sufletul pereche
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: