Setari Cookie-uri

Nu te iubeste cu adevarat? Descopera daca relatia ta e fara viitor!

Expertii in relatii sunt de parere ca este destul de usor sa iti dai seama daca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat. Gesturile il dau de gol!

Foarte multe persoane au tendinta sa isi complice viata, sa analizeze fiecare mesaj primit sau fiecare conversatie avuta si sa traga concluzii gresite, ceea ce inseamna ca viata lor amoroasa nu va fi intotdeauna pe placul lor, scrie yourtango.com. Crezi ca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat? Inainte sa faci unele greseli, ar fi bine sa-i analizezi gesturile si sa incerci sa iti dai seama daca ceea ce banuiesti este adevarat.

Expertii in relatii sunt de parere ca este destul de usor sa iti dai seama daca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat. In primul rand, daca te respecta si isi doreste sa fie cu adevarat cu tine, el isi va da interesul ca totul sa mearga bine intre voi. Se va asigura ca nu apar probleme in relatie si va face eforturi sa rezolve orice neintelegere.

Cum iti dai seama ca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat

Exista barbati carora le plac jocurile si aproape totul este o distractie pentru ei, dar, daca iubitul tau te iubeste cu adevarat, va incerca sa se implice trup si suflet in relatie. Traiesti cu impresia ca iti ascunde ceva sau ca se intalneste cu alta femeie? Intreaba-te de unde vin aceste intrebari: au o baza reala, adica ai vazut sau auzit lucruri care iti dau de gandit, sau sunt doar temerile tale?

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: oneinchpunch, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.