Setari Cookie-uri

Afla-ti destinul in functie de luna in care te-ai nascut

Ce spune luna in care te-ai nascut despre destinul tau?

Toti am auzit ca semnele zodiacale pot dezvalui multe despre personalitatea si caracteristicile unei persoane... insa stiati ca luna in care ne-am nascut poate spune si ea multe lucruri despre noi.

Luna ta de nastere poate oferi o perspectiva asupra conduitei generale, asupra modului in care privesti oamenii din jurul tau, asupra gandurilor si a sentimentelor tale:

Citeste in continuare pentru a afla ce dezvaluie despre tine luna in care te-ai nascut.

IANUARIE

Persoanele nascute in luna ianuarie sunt foarte muncitoare si nu ezita cand trebuie sa iti exprime punctul de vedere. Ele au o atitudine incapatanata, sunt foarte sigure pe ele si nu se inteleg bine cu oamenii care le spun ce sa fac. Sunt lideri foarte buni datorita persistentei si perseverentei lor. Au destul de putini prieteni, insa sunt prieteni adevarati.

FEBRUARIE

Citește și:

Persoanele nascute in luna februarie sunt foarte creative si se descurca de minune pe plan profesional. Le plac discutiile intelectuale si abia asteapta sa intalneasca oameni care sa le puna la contributie mintea si imaginatia. Sunt spirite libere si nu le place sa traiasca in limitele regulilor rigide ale societatii. Iubesc calatoria si imediat ce prind o sansa, pleaca in excursii sau aventuri. De asemenea, sunt prieteni cinstiti, parteneri loiali si parinti minunati.

MARTIE

Oamenii nascuti in luna martie sunt extrem de creativi si au o imaginatie foarte bogata, insa tind sa nu iasa din zona de confort. Ei traiesc intr-o lume pe care o creeaza doar pentru ei. Arta ii ajuta sa isi exprime gandurile si sentimentele si sa se bucure de timpul lor de liniste. Sunt foarte blanzi cu alti oameni, insa tind sa fie foarte secretosi si destul de rar isi deschid inima in fata cuiva.

Citește și:

APRILIE

Cei nascuti in luna aprilie tanjesc dupa atentie si dragoste in fiecare secunda. Sunt foarte sensibili, aventurosi, extrem de sinceri si prieteni adevarati. Fiecare actiune a lor este foarte bine gandita astfel incat sa ajunga cat mai repede acolo unde isi doresc. Tanjesc dupa mediile pasnice, senine si se feresc de oamenii zgomotosi si dificili.

MAI

Persoanele nascute in luna mai tind sa fie destul de capricioase; ieri isi doreau ceva, astazi isi doresc ceva cu totul diferit. Nu le este teama sa exprime ce gandesc si le place foarte mult sa vorbeasca cu oameni din toate categoriile sociale. Se tem de singuratate, motiv pentru care incearca sa aiba o viata sociala cat mai activa. Pe plan sentimental, se plictisesc destul de usor si de aceea sunt intotdeauna in cautare de moduri noi de a se distra.

IUNIE

Cei nascuti in luna iunie sunt foarte sensibili si atenti la sentimentele altor oameni, motiv pentru care sunt admirati si respectati de cei din jurul lor. Au un spirit creativ si isi fac planuri pentru viitor astfel incat ideile lor sa prinda contur si sa fie puse in aplicare. Desi nu exprima intotdeauna ceea ce simt, iubesc cu patima si in momentul in care intalnesc persoana potrivita se dedica in totalitate acesteia.

Citește și:

IULIE

Persoanele nascute in luna iulie au aproape aceleasi trasaturi precum cele nascute in luna iunie, cu exceptia faptului ca acestea sunt un pic mai spontane si mai extrovertite. Ele traiesc pentru aventuri si isi doresc foarte mult sa aiba o viata frumoasa, in care sa construiasca amintiri de durata. La exterior sunt persoane increzatoare si vesele, insa in interior ele ascund o multime de secrete intunecate si isi ascund durerea foarte bine fata de cei dragi. Cu o energie pozitiva coplesitoare, oamenii din jurul lor adora sa stea in preajma lor.

AUGUST

Oamenii nascuti in luna august sunt lideri naturali nascuti, care nu se tem sa isi impuna punctul de vedere. Ei pot fi autoritari si incapatanati insa sub masca dura pe care si-au format-o au o inima incredibila de mare. Pe plan profesional, se descurca foarte bine deoarece au o gandire critica si analizeaza cu mare atentie fiecare pas pe care il fac. Nu isi exprima intotdeauan emotiile si uneori pot fi dificili, insa nu poti sta suparat pe ei.

Citește și:

SEPTEMBRIE

Cei nascuti in luna septembrie au asteptari foarte mari de la oamenii din jurul tau, ceea ce inseamna ca pot fi dezamagiti cu usurinta. Sunt foarte incapatanati si neiertatori, asa ca daca le-ai gresit cu greu le mai intri pe sub piele. Perfectionisti din fire, au idealuri inalte si fac tot posibilul sa le atinga. De asemenea, ei sunt persoane foarte senzuale, romantice si creative.

OCTOMBRIE

Persoanele nascute in luna octombrie tanjesc dupa echilibru si stabilitate in tot ce fac; au o perspectiva pozitiva asupra vietii. Nu le plac confruntarile, certurile si fac tot posibilul sa evite oamenii dificili, care pot aduce drama in viata lor. De asemenea, au viata sociala activa si sunt loiali prietenilor. Iubesc cu patima si, in momentul in care si-au gasit sufletul pereche, fac orice pentru a il tine langa ei.

NOIEMBRIE

Citește și:

Cei nascuti in luna noiembrie sunt foarte secretosi si, de cele mai multe ori, isi ascund adevaratele sentimente si trairi de oamenii din jurul lor. Nu le place sa li se spuna ce sa faca, avand tendinta de a isi sculpta propria cale in viata. Nu se tem de mai nimic si intotdeauna sunt cu capul inainte, indiferent de consecinte. Au o abordare incapatanata si nu lasa ca nimic sa ii opreasca din a isi atinge telurile.

DECEMBRIE

Persoanele nascute in luna decembrie sunt oameni foarte sinceri si generosi. Cu toate acestea, mandria le poate sta uneori in cale. Le place intotdeauna sa fie in miscare si nu pot sa stea prea mult timp singuri. Spiritul lor liber si aventurier echilibreaza perfect partea mai rigida si dificila.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.