Setari Cookie-uri

Marion Cotillard, femeia care L-A DESPARTIT pe Brad Pitt de Angelina Jolie?!

Noi nu credem, dar ne-am uitat oricum la pozele ei.

Ieri TMZ anunta cu surle si tambite ca Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza. Asa cum era de asteptat, toate tabloidele si publicatiile internationale si-au pus oamenii la treaba pentru a cauta cat mai multe informatii despre aceasta situatie.

La doar cateva ore de la marele anunt, presa a gasit si principalul vinovat - Marion Cotillard, actrita alaturi de care Brad Pitt joaca in Allied, un film parca inspirat de Mr and Mrs Smith.

Tot ieri, producatorii au facut public un nou trailer pentru Allied. Clipul are doar un minut si prezinta scene destul de fierbinti si intense intre Brad Pitt si Marion Cotillard.

Fie ca este vorba despre pura coincidenta sau despre o strategie de marketing perfecta, cu siguranta la Paramont Pictures cu siguranta nu sunt deranjati de atentia brusca pe care o primeste acest film, care urmeaza sa fie lansat in luna noiembrie.

Citește și:

Potrivit Dailymail, Brad Pitt si Marion Cotillard au avut o aventura in timpul filmarilor, iar Angelina a aflat despre aceasta escapada a sotului sau cu ajutorului unui detectiv particular, pe care l-a angajat sa urmareasca fiecare miscare a lui Pitt.

foto prima pagina: captura video, Youtube

foto Guliver/ Splash News


foto Guliver/ Splash News


foto Guliver/ Splash News


foto Guliver/ Splash News


foto Guliver/ Splash News


foto Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.