Setari Cookie-uri

Brad Pitt, investigat pentru abuz asupra copiilor sai

Anunt oficial: Brad Pitt este investigat pentru abuz fizic si verbal asupra copiilor lui.

La scurt timp de la anuntul oficial al divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, TMZ face un nou anunt soc: actorul este investigat de catre Departamentul de Politie din Los Angeles si Protectia Copilului pentru abuz asupra copiilor sai.

Brad, Angelina si copiii se aflau miercurea trecuta intr-un avion privat, iar potrivit stirilor recente actorul s-ar fi imbatat si ar fi inceput sa tipe si chiar sa ii loveasca pe cei mici. Pitt a continuat scandalul si dupa aterizarea avionului (orele 20:00) si se pare ca nimeni nu se mai putea intelege cu el.

Citeste si: Marion Cotillard, femeia care L-A DESPARTIT pe Brad Pitt de Angelina Jolie?!

Un martor a facut o sesizare la serviciile sociale, sub protectia anonimatului. Cuplul a fost deja interogat, iar copiii urmeaza sa fie si ei chemati sa vorbeasca cu inspectorii.

Ancheta este in curs de desfasurare si o persoana din anturajul lui Brad Pitt a declarat ca "el ia problema foarte in serios si marturiseste ca nu a comis niciun abuz asupra copiilor sai. Este atat de urat ca oamenii continua sa il prezinte in cel mai prost mod cu putinta."

Citește și:

Angelina Jolie a depus documentele de divort luni, 19 septembrie, invocand diferente ireconciliabile ca motiv pentru ruptura si cerand custodia celor sase copii ai cuplului.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.