Setari Cookie-uri

Ten acneic? Sfaturi de machiaj pentru o piele perfecta

Este important sa folosesti produse cosmetice special create pentru persoanele care au un ten acneic. Nu incarca tenul si ascund imperfectiunile!

Un ten acneic este greu de ingrijit si poate fi dificil de machiat. In plus, unele produse cosmetice nu sunt recomandate persoanelor care se confrunta cu aceasta problema. Cremele si fardurile pe care le aplici pot sa provoace iritatii sau eczeme la nivelul pielii, asa ca, daca ai un ten acneic si vrei sa te machiezi, este bine sa tii cont de cateva reguli esentiale, scrie bustle.com.

Este important sa folosesti produse cosmetice special create pentru persoanele care au ten acneic. Acestea nu incarca tenul si contin substante care protejeaza zonele afectate si amelioreaza simptomele. Au un grad de acoperire la fel de mare ca produsele cosmetice obisnuite, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca machiajul tau nu va arata perfect.

Ce produse cosmetice trebuie sa folosesti daca ai un ten acneic

1. Incearca un fond de ten cu tratament pentru acnee

Citește și:

Fondul de ten cu tratament pentru acnee contine o formula usoara, care nu incarca tenul si acopera zonele cu probleme. Acesta are in compozitie acid salicilic, care ajuta la ameliorarea simptomelor.

Citeste continuarea articolului pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Valua Vitaly, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.