Marele secret al unei familii fericite

Marele secret al unei familii fericite
Kudika
27 Septembrie 2016

Doua familii foarte diferite locuiau in case invecinate.

Doua familii extrem de diferite traiau in acelasi cartier. Intr-o casa se auzeau in fiecare seara zgomote si tipete, acea familie certandu-se tot timpul. In cealalta casa, era doar liniste si pace.

Intr-o seara, simtindu-se geloasa pe familia fericita, sotia i-a spus sotului: "Dragule, du-te la vecinii nostri si afla ce fac de sunt atat de fericiti si cum de nu se cearta niciodata."

Pentru a nu se certa din nou cu sotia lui, barbatul a mers la fereastra vecinilor, incercand sa afle sau sa vada ceva. A vazut o femeie curatand podeaua, insa imediat ceva i-a atras atentia si a fugit catre bucatarie. In acel moment, sotul a intrat in sufragerie. Nu a vazut mopul si galeata, s-a impiedicat de ele si apa s-a imprastiat peste tot.

Sotia a venit imediat si a inceput sa isi ceara scuze: "Scuze, dragule, este vina mea."

"Nu, nu... eu sunt de vina. Nici nu m-am uitat cand am intrat in camera." - a raspuns sotul.

S-au sarutat, s-au imbratisat si amandoi au inceput sa curete mizeria facuta.

Barbatul care se ascundea la fereastra, usor trist, s-a intors acasa. Sotia lui l-a intrebat daca a aflat marele secret al familiei fericite.

"Da, draga mea, l-am aflat. In familia lor amandoi se invinovatesc cand gresesc, in familia noastra amandoi avem intotdeauna dreptate."

foto prima pagina: Antonio Guillem, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri