Setari Cookie-uri

Pilda care te va face sa fii un om mai bun

Muritorule, ia-ti cinci minute si citeste aceasta poveste minunata. Te va ajuta sa vezi altfel drumul tau prin viata.

Creatorul a analizat foarte bine creionul realizat. Inainte de a il pune in cutia lui, l-a privit si i-a spus: "Sunt cinci REGULI pe care trebuie sa le stii inainte de a te trimite in lume. Aminteste-ti de ele de fiecare data si si vei deveni cel mai bun creion.

PRIMA REGULA: Vei fi capabil sa faci multe lucruri marete, insa numai daca lasi ca cineva sa te tina in mana si sa te indrume.

A DOUA REGULA: Din cand in cand vei experimenta o ascutire dureroasa, dar vei avea nevoie de ea pentru a deveni un creion mai bun.

A TREIA REGULA: Vei fi capabil sa corectezi orice greseli pe care le-ai putea face.

A PATRA REGULA: Ce ai mai bun se ascunde in interiorul tau.

A CINCEA REGULA: Pe fiecare suprafata pe care vei fi folosit va trebui sa iti lasi amprenta. Nu conteaza ce se intampla, trebuie sa continui sa scrii."

Creionul a inteles si a promis sa isi aminteasca, apoi a fost pus in cutiuta lui. Acum.. sa inlocuim acest creion cu tine. Aminteste-ti de aceste sfaturi deoarece te pot ajuta sa devii o persoana mai buna.

Citește și:

PRIMA REGULA: Poti sa faci lucruri marete, insa nu uita niciodata ca exista o mana care ne conduce pasii. Pe aceasta mana o numim Dumnezeu.

A DOUA REGULA: Din cand in cand va trebui sa fii ascutit. Vei trece prin diverse probleme, insa vei avea nevoie de ele pentru a deveni o persoana mai puterenica.

A TREIA REGULA: Iti vor fi corectate greselile. Acesta nu este un lucru rau, ci din contra. Esti ajutat sa ramai pe drumul cel bun.

A PATRA REGULA: Nu este important ce este la suprafata, ci interiorul. Ingrijeste-te de ce este in sufletul tau si invata sa fii un om mai bun.

A CINCEA REGULA: Creionul lasa intotdeauna o urma pe hartie. La fel si tu... tine minte ca indiferent de ce vei face in viata vei lasa urme, asa ca invata sa fii constient de fiecare fapta a ta.

Fa-ti timp sa iti "ascuti" discernamantul astfel incat sa vezi clar care este drumul pe care il ai prin aceasta lume.

Citește și:

foto prima pagina: mrmohock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.