Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase coafuri retro

Inspiratie: Coafuri retro pe care este musai sa le purtam in acest sezon.

Stilul retro este unul dintre cele mai elegante stiluri nu doar in ceea ce priveste moda, ci si machiajul si aranjarea parului.

In acest sezon, coafurile retro sunt la mare cautare; indiferent de lungimea parului si tunsoarea pe care o ai, este musai sa incerci un astfel de look. Noi am cautat pe conturile de Instagram sursa de inspiratie si am gasit cateva modele minunate.

Asadar, fara sa va mai tinem in suspans, acestea sunt cele mai frumoase coafuri retro:

1. Buclele retro

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute si mai elegante coafuri retro; look-ul poate fi accesorizat cu usurinta cu o agrafa cu pietre pretioase si un machiaj pin up.

foto: lynda1gram, Instagram

2. Coafura retro by Dita von Teese

Dita von Teese este definita suprema pentru "burlesque". Frumoasa dansatoare si-a creat un stil propriu nu doar pentru vestimentatie, ci si in ceea ce priveste machiajul si coafura. Fiecare aparitie a Ditei este demna de covorul rosu (sau de coperta unei reviste).

Citește și:

foto: Dita von Teese, Instagram

3. Pin up pentru parul bob

In cazul in care ai parul tuns bob si iti doresti o coafura diferita, iti recomandam sa incerci look-ul pin up. O bandana rosie ar completa perfect aceste bucle perfecte.

foto: darlingd0lly, Instagram

4. Coafura retro cu breton

Pentru curajoase avem o coafura perfecta: bretonul scurt. Acest look arata genial atat pe brunete, cat si pe fetele blonde si poate fi purtat cu un machiaj puternic al buzelor si al sprancenelor.

foto: kittylane, Instagram

5. Coada pin up

Coada de cal este una dintre cele mai populare coafuri din toate timpurile; pentru un look retro, este important sa tapam parul astfel incat sa aiba mai mult volum si sa il prindem cu o funda sau un alt accesoriu supradimensionat.

foto: dariel_dearlove, Instagram

6. Coafura retro cu volum

Acest look se potriveste de minune pe parul mediu de lungime sau pe cel tuns in trepte.

Citește și:

foto: sineadxfearon, Instagram

7. Coafura retro cu bucle la varfuri

Acesta este unul dintre cele mai frumoase lookuri si poate fi realizat nu doar pe parul lung, ci si pe cel mediu sau chiar scurt. In zona calotei parul este foarte bine tapat, in timp ce varfurile sunt ondulate.

foto: joloveshair, Instagram

Vezi si Impletituri rusesti: cele mai frumoase coafuri impletite

Iar daca ai parul lung: 9 trucuri de la vedete pentru coafarea parului lung

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.